• canım sözlüğün güzelim entry'lerinin uyarılarına aldırmayıp bilet aldığım şirket. hiçbir neden göstermeden dönüş biletimi iptal etti şerefsizler, paramı nasıl geri alacağımı bilemiyorum çünkü türkiye temsilcilikleri yok gibi bir şey!
  • rezalet ötesi hizmet sunuyorlar, aman uzak durun..

    ulan insan uçuş saatini 3 saat erteleyip, 1 kere mail atmaz mı?

    uluslararası uçuşlarında ingilizce bilen hostes olmaz mı?

    piii..

    -this is emergency exit..
    +so?
    -so you open and go out..
  • biletimi tarafıma bildirmeden iptal edip, parasını da geri ödemeyen hava yolu. 1 ay önceden aldığım milan - istanbul uçak biletimin iptal olduğunu havaalanına geldiğimde öğrendim. callcenter'ı aradığımda "uçağınızı roma'ya aldık, size de mail ile bildirdik" diye bir cevap aldım. ancak mailllerimi kontrol ettiğimde blu express'ten gelen bir e-mail yoktu. bir sonraki uçak olan thy 'ye kişi başı 120€ ekstra para verip bilet aldım.
    gerçekten mağdur eden bir firma, yalvarırım ucuzluğuna kanıp bilet almayın.
  • çalışma prensipleri, sözlükte net bir şekilde açıklanmış firma. dünyadaki tüm orospu çocukları bir araya gelip bir havayolu şirketi açsa; kendilerinden daha iyi hizmet verirler öyle diyeyim.

    son olaylardan sonra bir süre entry girmeme kararı almıştım kendi kendime (bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış); sırf sözlükçüler mağdur olmasın diye hesabı açıp gerekli bilgilendirmeyi yapmak istedim.

    yine de ekonomik nedenlerle kendilerinden bilet alacaksanız; 2-3 günde bir uçuş saatlerini kontrol edin.
  • gerçekten uzak durun!

    50 lira, belki 100 lira daha fazla verin eğer gerekiyorsa ve başka şirketten alın.

    pişman olursunuz!

    ben pişmanım.
  • milano-istanbul ve roma-istanbul gidiş-dönüş olmak üzere tam 4 kere kullandığım ve bu 4 uçuşun hiç birinde 1 dakika bile rötar yapmayan 10 numara 5 yıldız low cost havayolu şirketi. milano gidiş-dönüş biletini 2011 mart ayında 90 euro'ya, roma gidiş-dönüş biletini ise 2012 ağustos ayında 150 euro'ya aldım. ve gerçekten acaip memnun kaldım. hakkında bayağı olumsuz yorum var ama hem zamanında kalkması hem de hostes ve hostlarının son derece güler yüzlü olması beni çok memnun etti. kısacası italya'ya gidecek olanlara fiyat/performans kıstası ele alındığında kesinlikle öneriyorum.
  • sayfasında "roma-istanbul" uçuşlarının reklamını yapan ama türkiye'den sadece bodrum uçuşunun gözüktüğü firma. bodrum'dan roma'ya uçuş ise temmuz'a kadar yok. web sitesini güncellemeyen bir havayolu şirketine de ne kadar güvenilir belli değil.
  • efendim küba'ya bundan daha ucuza giden görülmemiştir. seviyorum bu italyanları...
hesabın var mı? giriş yap