• akif abicim şirketteki en şakacı, en matrak ve bir o kadar da dost canlısı, hiper akif bir adamdır ve onun bu huyu 37 yaşına kadar bekar kalmasını sağlamış ama sonunda muradına ermiştir. lakin evliliklerinin daha birinci senesinde bu mutluluğu son bulmuş ve şuan şirkette canlı cenaze gibi gezmektedir.

    adam büyük şok yaşıyor ve eşi ayfer'e de bu yaptığının bir şaka olduğunu bir türlü ispat edemiyor. belki sesi oluruz diye, ne bileyim belki boşanmalarına mani oluruz diye yapılan bu şakayı detaylıca anlatmak ve bir şekilde ayfer'in de okumasını sağlayarak sevgili akif abicimi affetmesini tüm şirket çalışanları olarak istiyoruz/istemekteyiz.

    olaya gelirsek;

    bir gece yarısı akif abi uyurken ayfer bunun telefonunu kurcalıyor ve akif'i uyandırıp '' sen ne çeşit bir pisliksin şerefsiz herif'' diyerek telefonu akif abinin kucağına atıp kendini odaya kitliyor. olay böyle başlıyor. kadın açmıyor kapıyı. sabah olunca da defol git bu evden diye feryat figan akif abiye bağırıyor. ağlıyor, kusuyor, çığlık atıyor ayfer. defalarca kez akif abi özür dilese de ayfer hep kusuyor. yüzüne bile bakmaya iğrenerek defol git bu evden deyip duruyor ayfer.

    sebebi ise şirkette tolga diye bir arkadaş daha var ve bu tolga da aşırı şişko olduğu için akif abi ona zayıflaması hususunda yardımcı oluyor. oynadığımız halı saha maçı kadrosuna bile tolga'yı yazdırdı. beraber havuza gidip yürüyüş falan yapıyorlar. baya sıkı dost ikisi. akif abi tolga'nın zayıflamasını çok istiyor. zaten olay da bundan sonra başlıyor...

    tolga acıktığı zaman bizim akif abi onun midesini bulandırıp iştahını kapatıyor. ona göre zekice bir taktik ve bu şekilde tolga ile eğleniyor. şaka yapıyor sürekli ona. yemek yerken bile '' o sünen şey ne? şuradaki böcek mi? kara fatmayı ısırınca vıcıkss diye mi ses çıkar? '' vs. takılıyor tolga'ya ve bu işi biraz daha farklı boyuta katmak için '' ne zaman acıkırsan ve açlık krizine girersen beni ara'' diye tolga'ya tembih ediyor. yaşam koçluğunu yapıyor haspam.
    tolga da ayrı geri zekalı olduğu için * bir akşam üstü akif abiyi arıyor.

    akif abi de yeni ( sıfır) bir tuvalet fırçası alıyor. şaka yapacak ya bizim saf abimiz poşetinden çıkmamış bir fırça alıp eve geliyor. tolga konuşmak için akif abiyi arayınca '' 5 dakka sonra ara şuan işim var tolgacım'' deyip kapıyor teli. sonra yapacağı şaka için hazırlığa başlıyor. tuvalet fırçasını çikolata sosuna batırıp tuvalet klozetine oturarak selfi çekiniyor. böyle dilliyor tuvalet fırçasını. sanki bok yalıyor akif abi. yukarı aşağı oynatıyor dilini. şişkoların götünü eritmek hoşuma gidiyormuş. sonra yaladığı o fırçalı fotoyu yolluyor tolga'ya. senin ben evveliyatını sikiyim diye tolga da buna dönüş yapıyor.

    karısı ayfer de akif'in bu fotoları ve tolgay'la olan yazışmaları okuyor, akif ve tolga'nın yazışmaları da şöyle;

    - akif bu ne lan?
    - bok o tolga. her gün yerim. aramızda kalsın.
    - lan yürü git. midem kalktı ya.
    - öyle deme lan çok lezzetli, bi ye bak sürekli yersin.
    - ya uzak dur benden ya.
    - cırcır olunca daha süper oluyor he, sarı sarı off.
    - sorunlu musun lan sen?
    - öpeyim mi seni yarın.
    - lannnnnnnnnnnn...

    bu şekil 7-8 satır muhabbet ediyorlar. sonra akif abi tolga'nın yazdıklarına cevap vermeyip yatıyor yatağa. amacı ertesi gün iş yerinde tolga'ya gerçeği anlatmak oluyor. hani bu gece de yemek yemesin yarın anlatayım diye düşünüyor. karısı ayfer de telefonunu kurcalarken görüyor kocasının bu bok yaladığı fotoları ve muhabbeti... sevgili akif abicim de 1 saat açıklama yapmaya çalışıyor ama dinlemiyor ayfer. çünkü çikolata sosu döktüğü tencereyi dibi tutmasın diye yıkayıp yerine koyuyor akif abi. işin daha da kötü tarafı o yaladığı fırçayı da eskisiyle değiştiriyor. fırça da eskisinin aynısı, aynı renkte. eski fırçayı da çöpe atıyor. çikolata sosu kağıdı da içinde. çöpçüler de alıp götürüyor hepsini. yani ortada akif abiyi aklayacak hiçbir şey kalmıyor. akif abi yalvar yakar '' yalamadım ayferciğim, anam babam ölsün yalan söylüyorsam, yemin ederim yalamadım '' falan dese de karısı fırçayı o şeyin içinde tuvalette gördüğü için saçını yoluyor. yalamışsın işte bak burda fırça diye delleniyor. kusuyor kadın lavaboya. sürekli kusuyor. gözleri kızarıyor kusmaktan. pislik herifin tekisin sen, pisliksin pislikkkk diye kapı önüne koyuyor adamı.

    akif abicim paket. ev ayfer'in.

    duyunca iyi bok yedin akif abi dedim. ne yapim ya, şaka yapmak istedim ama olay çok farklı hale geldi, tolga zayıflayacağına karım kusmaktan zayıfladı. çözüm yolu yok, dilekçeyi vermiş ayfer dedi.

    özetle, boktan bir sebep yüzüne boşanacak dünya tatlısı bir abimiz ve halen öküz gibi yiyen bir tolga'mız ve ne zaman tuvalette hacetini giderse kocası aklına gelecek bir yengemiz mevcut. nasıl bir çözüm yolu olur bilemiyoruz. bebek de var ortada. ayfer 5 aylık hamile.
    help!
  • senin de akif abinin de bir suçu yok sevgili kardeşim, bunu okuduğum için beni sikmek lazım en başa.
    boktan hikaye dedikleri tam olarak bu işte.
  • gerçekten (bkz: iğrençsiniz ibneler)
  • başlıktaki boktan bir şakayı gördüğümde işin gerçekten boka bağlanacağını düşünmemiştim.

    bu çılgın twist sebebiyle puanım 8/10. yalnız adamın bütün kanıtları "ya işte hepsini beraber çöpe atmışım ya" demesi biraz kıllandırmadı değil.
hesabın var mı? giriş yap