• barbaros şansal sıçmığı.

    her zaman soyledigimi tekrarlıyorum. hükumet düşmanı olma ile devlet düşmanı olma arasındaki farkı anlayamayan bu tür provakatif mallar yuzunden bu günlerdeyiz.

    herkes sorumluları eleştiriyor ancak bu şekilde değil. kutuplaşmayın, insanları kutuplaştırmayın.
    link

    edit: aynı şahsın, 'saldırıyı alevileri öldürmek isteyen sunniler yaptı' şeklinde bir aciklamasi oldugu soyleniyor. ne derece dogrudur bilmem.
    (bkz: barbaros şansal'ın reina saldırısı tweet'i)
  • adresi şaşmış sinirli yaratık cümlesi...
    belki herkes kendi klozetinden başlarsa hep beraber bozulabiliriz sayın benden daha zeki daha ileri görüşlü çağdaş dostum !
  • tez zamanda kendi bokunda boğulmasını dilediğimiz bir yaratığın söylemidir.
  • bu video neresinden bakılırsa bakılsın çirkindir. karşısında olduğumuz bir fikri yada inancı eleştirmek gereklidir elbet. ama herşey edeple güzel. her ne anlatmak istiyorsa düzgün biçimde anlatsaymış. ama doğru cümleleri kurarak istediğini anlatabilmek için bir birikim, kültür, zeka ve edep gerekiyor tabi..
  • işte ülkeyi bunlar kurtaracak, ey ekşi ahalisi, bazen sizde dışardan böyle görünüyorsunuz maalesef
  • seni çöpe attım barbara
  • "biz ne yaptık bunları hak edecek", "milletimizin huzuru bozmak isteniyor", "milletimiz birdir, diridir" gibi saçma sapan şovenist sözler yerine malum kitleyi de hedef alarak söylenmiş gayet yerinde bir cümle.

    bu millet gerçekten hak ediyor içinde bulunduğu durumu. sokakta herkeste bir saygısızlık, çakallık hakim. kimsenin yüz ifadesi mutlu değil. tecavüzcüler, katiller, hırsızlar her akşam haberlerde ertesi gün sokaklarda. buna rağmen belli bir kitle içinde bulunduğu durumdan rahatsız değil. böyle bir millet fazlasıyla içinde bulunduğu bokluğu hak etmekte.

    edit: imla
  • ideolojisiz, mutsuz, müptezel adam vatansızmışda. şeye benzemiyomu akılcı olduğunu düşünüp filmin sonunda kaybeden kötü adam. vatansız kötü adam. adam..?
  • herşeyi çarpıcı şekilde anlatmış. biri de "düzgün soyleseydi keşke" demiş. bence gayet çarpıcı olmuş. yahu düzgün bir durum mu kaldı? memleketin içine edilmiş durumda. etraf bok içinde. herkes bu bokun içinde yüzüp kafasını çıkartarak yaşamaya çalışıyor. bu durumu bundan daha iyi nasıl ozetleyebilir bir insan bilemedim.

    şu an memleketin durumundan memnun olanlar bu videoyu kötüler normal olarak.

    edi. aboov la bi de tutukladilar herifi. adam durumu abartarak anlatmış, ülkede bombalar patlarken nasıl yılbaşı eğlencesi yaparsınız sorusunu kendi ağır üslubuyla sormuş. bu mu sonu? iyice icinden cikilmaz hale getireceksiniz ulkeyi farkinda degilsiniz. millet yurtdisinda kendi ulkesini canli yayinda yerin dibine sokup cikartiyor elestirirken ama bu sayede dunyanin en ileri memleketleri oluyorlar her anlamda. boyle yaparak asıl dusmanlara prim veriliyor. ne zaman ogrenecegiz?aaah ah guzel memleketim ahh.
  • ucuz kahramanlık peşinde,ah canım bunlar para ediyor mu hala,yazık.bokunda yüz bence sen,boğulma.
hesabın var mı? giriş yap