• çok iyi fiyata yakaladığımı düşünerek daha gitarımı alamadan bunun 100 wattlık olanını aldım, kapalı kutusu ile ofiste karşılıklı bakışıyoruz, komik bir durum.
    çok fazla inceleme videosu izledim ve forum okudum 30 cm çapındaki hoparlörü ile 50 wattlık olana ses kalitesinde fark atıyormuş, ayrıca ga-fc foot switch bağlanabilmesi gibi ekstra özellikler de geliyor.
  • boss katana mini modelinde tek line in girişi ve aux girişi ve kulaklık çıkışı bulunan uygun fiyatlı pratik amfisi.
    hem adaptörle hem de 8 adet aa pille kullanılabilir. pille kullanmak dip gürültüsünden de kurtulmanıza da yardımcı olur. yalnız adaptörü ayrı satılmakta.
  • uzuuuun araştırmalar sonucu karar verdiğim ilk amfim.içerisinde ses kartı ve prosesör yüklü olması ve usb bağlantısı ile tone studıo olanakları olan devrim niteliğinde ödüllü amfi serisi.
  • muhteviyatında çok baba distortion tonları barındıran amfi markası. pedal medal sallama, gitarı bağla geç amfisi. prosesörleri de çok iyidir bu markanın.
  • bende de var 1 adet katana 100w head mk 1 olanından. çok memnunum, hem de çok. tonları, efektleri, her şeyi ayrı güzel almayı düşünenlere gözü kapalı tavsiye ederim.
  • 100w mkll modelini 2 yıldır kullanmakta olduğum transistörlü gitar amfisi. öncelikle son aldığı v2.0 güncellemesi ile gerçekten ayrı bir boyuta ulaştı. boss tone central üzerinden yapabilecekleriniz neredeyse sınırsız. bazı tonları neredeyse kusursuz bir şekilde sunuyor. kayıt kalitesi üst düzey. gitarı elime aldıktan 20 saniye sonra çalmaya başlayayım kafasındaysanız türkiye şartlarında parasını hak eden nadir gitar edevatlarından bir tanesi.
  • çok baba bi amfi. artist mk 2 versiyonu mevcut bende. kayıt alabiliyorsunuz ve ga-fc footswitch ile çok pratik bir hale geliyor efekt ve kanal geçişleri. bir sürü efekt ve eq kombinasyonu yapip nerdeyse her tonu elde edebileceğiniz güzel bir alet. ben memnunum öneririm.roland cube amfileri de çok severdim onların kocaman olanı gibi bu alet.
  • yaklaşık bir yıl boyunca mk2 versiyonunu kullanıp memnun kalmadığım amfi serisi.

    oda arkadaşımın amfisi olduğu için her an elimin altındaydı ve elime geçen farklı çeşit bir sürü gitar ve pedal ile deneme fırsatına eriştim. (bkz: sire s7) (bkz: epiphone les paul) (bkz: squier stratocaster) (bkz: fender stratocaster) (bkz: ibanez rg)

    oda arkadaşım her ne kadar bayılsa da tonları bana oldukça yapmacık ve soğuk geldi. içindeki beş farklı karakteri de uzun uzun denesem de özellikle overdrive ve distorionda sınıfta kaldı. herhangi bir eq ayarı ve karakterde çalmayı denediğim her şey beni kendinden itmekle kaldı, clean tonlar hariç. squier bir strat ile amfinin üzerindeki reverb efektini açarak tatlı tonlar elde ettiğimi hatırlıyorum. her ne kadar muazzam olmasa da idare eder bir çalma deneyimi sunmuştu.
hesabın var mı? giriş yap