• güzel ama ağır bir kadroya sahip olmuş takımdır.

    jason kidd'in tecrübesiz koçluğuyla bu kadar yıldızı nasıl idare edeceği de bir soru işaretidir.

    bir dallas mavericks taraftarı olarak kidd ve terry'nin beraber bir şampiyonluk daha yaşamasını çok isterim ama bu ağır kadroyla atletik yapıdaki takımlara karşı mücadele etmeleri kanımca zor.

    miami heat'in, sağlam bir takviye ile new york knicks'in hatta indiana pacers'in bile önlerinde olduğunu düşünüyorum.

    yeni sezon ne gösterecek hep beraber göreceğiz.
  • dün gerald wallace, kris joseph, krish humphries, reggie evans ve keith bogans'ı ve üç tane de draft hakkını göndererek paul pierce, kevin garnett ve jason terry'yi kadrolarına kattılar. benim umudumu arttıran bu takastan öte coach olarak başa getirilen jason kidd. basketbol tarihinin belki de en zeki beş-on oyuncusundan biri kanımca ve büyük işler yapacağını umuyorum. 15 yıldan uzun süredir nba'de desteklediğim takım nets ve kidd'in oyunculuğundan bu yana ilk defa düzgün bir başarı görebilir. deron williams - jj - pierce - garnett - lopez küçümsenemeyecek bir beş ama benche de birkaç takviye yapmak lazım.

    not: takas resmiyete kavuşmadı henüz ve bambaşka adamlar konuşuluyor tamamlayıcı parça olarak, bir kaynakta evans yazıyor, bir kaynakta yazmıyor, bir yerde iki draft hakkı diyor, vs. takas tamamlansın, nba.com'da yazsınlar, sonra bakmak lazım.

    not 2: bu arada andray blatche, jason terry, marshon brooks, tornike shengelia ve mirza teletoviç bir bench için kötü oyuncular değil ama hiçbirisi gerçek savunmacı değil. takımda kalırsa bir tek evans savunmada işe yarar benchte.
  • onumuzdeki 2 sene sampiyon olamazlarsa gonderdikleri draft pickler yuzunden gelecegini karanlik gordugum takim.
  • paul pierce ve kevin garnett'i takas ederek güzel bir kadro kurmuş olmasına rağmen, kısa dönemde miami heat'i geçme şansı çok zor olan takım. uzun vadede de 3 draft hakkını yolladığı için zor zamanlar yaşayabilir.

    http://www.iknowthisgame.com/…013/06/dev-takas.html
  • pota altı hücum potansiyeliyle miami'ye zor anlar yaşatacak takım.

    edit : yaşatamadı.
  • mikhail prokhorov, billy king'e yetti artik bana sampiyonluk potansiyeli olabilecek bir takim kur demis olacak ki bu ugurda en fazla 1-2 sene omru olacak bir grubu bir araya getiren takim. playofflar geldiginde garnett 38, pierce ve terry 36 yasindayken the last march of the ents yapmaya calisacaklar. saglik acisindan problemleri olmasa dahi, uzun bir seride miami'yi eleyebileceklerini dusunmek su anki miami kadrosu icin olasi gozukmuyor. bu arada deal'da takimin yarisini celtics'e yollayan king, bench'i kimlerle dolduracak sorusu da buyuk bir soru isareti ile bitiyor.
  • yeni olusum icersinde yasli olmasina ragmen hidayet turkoglu'nun inanilmaz is yapacagini, deron williams ile birlikte resital ustune resital sergileyebileceklerine inanilan nba takimidir kendileri!
  • deron williams'ın yanına destek olarak carlos boozer'ı getirmesi gereken takım. chicago ve sacramento ile takasa girerek, carlos boozer ve marcus thornton'ı getirmeliler. joe johnson'ı da yollasınlar. bu sayede takıma derinlik kazandırabilirler. deron, boozer, pierce, garnett, lopez, thornton, terry,... çok harika bir kadro.

    http://www.iknowthisgame.com/…sacramento-takas.html
  • andrei kirilenko ile birlikte bu sezon ve önümüzdeki sezon miami'yi devirme ihtimali en yüksek takım olmuştur.

    (bkz: sübaneke işallaa yareppim işalla dinimiz amin)

    ayrıca şubat mart döneminde minimum kontrat ile şutör bir oyuncuyu daha kadroya kattıklarında şampiyon olacaklarını düşünüyorum.

    edit: amnesty'den ron artest yani metta world peace'i new york'a kaptırmış olmaları çok garip, ama şimdi mike miller için bir şansları var, hiç olmazsa bunu değerlendirmelerini umuyorum.
  • amnesty'den artest'i almak istedikleri konusulan takim.
hesabın var mı? giriş yap