• her gece üstüste arapsaçı gibi karmakarışık, açıklanamaz rüyalar görmenin insanda yarattığı düşüncelerden ikincisidir. (birincisi : (bkz: kıçı açıkta kalmak) )
  • bir takım garip rüyalara maruz kalan bünyenin, sigmund freud kitaplarına sarılmadan önce söylediği son söz.
  • "bilinçaltım bana birşeyler anlatmaya çalışıyor"

    olmadık yer, olmadık zaman: iç, gece

    önce minik ve armonik kelimeler yağmaya başlar sonra çiftleşip cümle olurlar. kafaya doluşup halay çekmeye başladıklarında, yerli bir imge yağmuru olduğunu hissederim hemen.
    monolog sorularından 'hayır' diye cevaplananlar bilinçsiz gözyaşıyla, 'ehehe' diye cevaplananlar da bilinçsiz kendimi tokatlama eylemleriyle sonuçlanıyor madem, önce dejavu deyip geçiştirdiğim anlamsız hareketler ve olay dizilişleri serisi sonradan 'bi dakka yaa' dedirtiyor ve neden bütün bu minik parçaların arka arkaya geldiğini kestirmem gerekiyor ve diyorum ki, "bu bilinçaltı bana bir şey anlatmaya çalışıyor"

    yapmam gerekenin her seferinde derin bir nefes nikotinli zehir çekip yumuşakça üflemek olduğunu biliyorum, ama her seferinde sıraya dizmeye çalışıp onun mükemmel işleyişine şahane bir güvensizlik örneği sergiliyorum oysa,
    akışına bırakmak gerek.
    çoğu zaman bilinçaltı halleder, sıraya koyar, yaşar kendi kendine. zaten seviyelerden öyle haberdardır ki sadece kaldırabileceğinizi gönderir üstüne.
  • bazen anlamamazlıktan gelip bastirmak fevkalade onemlidir. es kaza ortam ona birakilirsa onune gecmek mumkun olmayabilir.
  • içinizde yankılanmaya başladığında sadece susup, gerisini dinlemeniz gereken uyarı.
    zira bilinçaltı sanıldığından çooook daha fazla şaşırtabiliyor bazen.
hesabın var mı? giriş yap