• ikizler burcuna bilenmişliği olan yazar. *
    o kadar da dedim, iyi olanlarımız da var diye dinletemedim.
  • bir kadın için çabalamayan erkek başlığına yazdığı ilk entrysi (#46607565) tutmayınca 5 ay sonra aynı entryyi (#49914843) tekrar yazarak bu sefer şukuyu kapmış yazardır. (bkz: badimsin)
  • bir süredir ortalıkta gözükmeyen ablamız. kendisini dertleşmek için özlediğimi bildirmek istiyorum... bir çok soru ile bekliyorum.
    her neredeysen, bekleniyorsunuz efenim...
  • sözlüğe sadece onun yazılarına bakıp favorilemek için giriyorum son günlerde. ruhumu anlayan kelebeğim. ıyi ki varsın.
  • bugün doğum günü olan yaklaşık beş yıllık arkadaşım.

    bu beş yılda neler geldi, geçti. beni kim bilir kaç kez aradı bir öğle ya da akşam vakti, coşkusunu ya da hüznünü hiç saklamadığı sesiyle, lüzumsuz prosedürleri atlayarak. "pbkc ne oldu biliyor musun.."

    evet ne oldu, neler oldu gerçekten. kaç badire atlattı, insanların pek çoğunun altında kalıp toparlayamadığı türden. kaç karar arasında kaldı, sonunda doğru kararı verebildiği.

    gayret etmeyi, yorulmayı, en yorulduğu halinde dahi ümit etmeyi, şükretmeyi, pozitif olmayı hiç bırakmadı.

    hayatındaki boşluğu doldurmak için ufak şeylere büyük anlamlar yükleyerek yazıp, tırnağı kırılsa kolu kopmuş gibi anlatan sayısız yazarın olduğu bir platformda, yazacak onca dramı, hayat tecrübesi, acısı, övünebileceği yığınla fedakarlığı olduğu halde, hep daha hafif, daha az yazdı her şeyi, olduğundan. iman ve para gibi, gücün de kimde olduğu, zor günler gelmeden belli olmaz. yukarıda bir yazarın "ciddiyetsiz konularda" yazmakla eleştirdiği bu kadın, aynı zaman dilimlerinde ne ağır konuların öznesi, tümleci, yüklemi oluyor ama burada bunların çoğunu dile getirmiyordu bile.

    doğum günü anısına, başlığı altında ufak bir iade-i ziyaret yapayım derken, şöyle bir geçmişe gittim ve gördüğüm bu: güçlü, neşeli, iyimser, içten bir kadın. ve teşekkür etmek istedim, ona dair en sevdiğim şeyleri zihnimde sıralarken bulduklarıma.

    güzel insan,
    her şeye rağmen, bana güvenmekten, benimle paylaşmaktan, bana anlatmaktan, sevincinde, hüznünde, aklına beni getirmekten hiç vazgeçmediğin için teşekkür ederim.
    aramızdaki yaş ve tecrübe farkına rağmen, ağzımdan çıkan her şeye kıymet verecek kadar alçak gönüllü oluşun için teşekkür ederim.
    ketumluğumu anlayışla karşıladığın, duygularını ifade etmek için bildiğin yoldan hiç şaşmadığın için teşekkür ederim.
    hayat mücadelenle, sabrın ve gayretinle, iyimserliğinle, anneliğinle, çalışkanlığınla ve daha pek çok güzel yönünle bana örnek olduğun için teşekkür ederim.
    buralarda bana dair yazdığın, karşılığını vermekte kısır kaldığım, güzelliği benimle değil seninle ilgili olan tüm güzel cümlelerin, cömertliğin için teşekkür ederim.
    neredeyse beş yıldır, benimle konuşmayı, bana güvenmeyi hiç bırakmadığın için teşekkür ederim.

    hayatın bundan sonrası umarım hep yokuş aşağı olsun.
    bugün ne yok diye, ne olmadı diye için buruksa, yarın ve sonrasında hep olsun.
    bugünkü, seneye ve kalan tüm doğum günlerin kutlu olsun.
    iyi ki doğdun güzellik, nice güzel yıllara :)
  • sözlükten yüz yüze tanıştığım ilk yazar.

    hayatın zorluklarına karşı dik duruşuna hayranım. çoğu kimsenin pes edeceği veya pes ettiği zamanda yerden kalkıp devam edişini, hem de kendini daha da geliştirmek için çabalamasını takdir ettiğim güzel insan. aynı zamanda tanıştığım en özgüvenli kişi olabilir, bu iyi birşey bence.

    benim gibi stabil ama vefasız bir arkadaşa da katlandığı için de teşekkür ederim:)
  • düşüncelerimin ruhunun ikizi.
  • ilgi ile takip ettiğim yazar. böyle bir iki yazar var, can can onlar. eksik olmasınlar.
  • bir kaç hafta önce bir tweet'te entrysine denk gelmiştim ve dikkatimi çekmişti. o günden beri eski-yeni entrylerini okuyorum. bence biraz fazla genelleme yapıyor ama sanki hayatımı dışardan izleyip buraya yazıyormuş gibi gelmeye başladı. sanırım benim taze çıktığım yoldan o çoktan dönmüş.
  • hakkında olumsuz yorum yapzdığım için mesaj atarak iyice çirkinleşen alt kültür bir insan. kalitesizliğini görünce şu mesajı attım.

    sarhosken bir kez opusmustuk -> butterflytruelove: mesaj yazmasanız olur mu? engellemek istemiyorum hicap duyulacak derecede kalitesizsiniz, üzgünüm.

    13.10.2020 01:03

    özel mesaj olduğundan yalnızca kendi yazdığım kısmını paylaşıyorum. peki dedikten sonra sabah tekrar yazmış. beni tanıyorsun demek diye paranoyaklaşıyor ve hakkında yazdıklarımı silmemi istiyor. silmeyeceğim.
hesabın var mı? giriş yap