• bu çarşamba yayınlanacak south park'ın 13. sezon 9. bölümü. butters hiç kız öpmeden 4. sınıfa gelir herkes dalga geçmektedir; o da diğer oğlanlara yetişmeye çalışır.
  • --- spoiler ---

    bölüm eğlenceli ve psikopatça.sadece polis memurunun fuhuş çetelerini çökertmek için katlandığı şeyler için bile izlenebilir. *

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    butters'ın kallavi bir değişim geçirip epey havalı bi karakter haline geldiği bölüm. yalnız stan, kyle ve cartman'ın butters'ın yeni işini öğrenince cartman'ın da butters'a kızmasına (ahlaki nedenlerden dolayı kızmış gibi duruyordu) bir anlam veremedim. bir de bölüm sonunda butters'ın şirketi kızlara bırakması şık bir hareketti; bir fuhuş grubu* olacaksa içinde erkeğe yer olmamalı hakkaten.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---
    en begendigim kismi soyle:

    kyle butters a kizarken diyor ki bu yaptigin hic dogru degil. butters da diyor ki bak orada stan bir opucuk icin wendy nin dirdirini cekiyor oysa ben sadece 5 dolara bunu yaptiriyorum. bence boylesi daha iyi.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    efsanevi south park bolumlerinden biri. defalarca izledim, sayisini allah bilir. bu diziyi bu kadar basarili yapan sey bu aslinda; protagonistler cartman, randy, stan vs. vs. pasif bir haldeyken dahi efsane bir bolum cikartabilmeleri.

    beni en cok gulduren mevzu; sergeant yates abimizin gorev aski* iste gorevine sadakat, iste isine saygi, iste ozverili calisma budur. okullarda ders olarak oktulmali...

    freezeeeee buddy i am a cop!
    --- spoiler ---
  • cartman; (butters için)

    we created a monster.
hesabın var mı? giriş yap