• kendisi trollerin ölüm loa'sıdır. tüm troller ölünce ruhları bu arkadaşa gider. istediğini tekrar diriltebilir/öldürmez. ruhunu koruduğu troll sayısı arttıkça gücü de artar ve dolayısıyla ruhlarını alamadığı için undeadlerden nefret eder. vol'jin'in kendisinin en favori hizmetçilerinden olduğundan bahseden bu arkadaş, muhtemelen vol'jin ölmeden önce sylvanas'ı warchief yapmasını kulağına fısıldayan loa'dır.

    battle for azeroth'u oynamaya vaktim olmasa da videolardan gördüğüm kadarıyla şu ana kadar wow'a gelmiş en sassy karakterlerin başında geliyor. kendisi gerçek haiti voodoo loa'larından baron samedi'den ilhâm alınarak yaratılmıştır. (bkz: baron samedi)
  • ilginç ve eğlenceli bir karakter. kendisinin vol'jin'e sylvanas'ı sıradaki warchief olarak seçtirmesi teorisine sıcak bakıyorum. gel gelelim bu teorinin hem mantıklı hem mantıksız açıklamaları var.

    mantıklı açıklama şu:

    bwonsamdi ölümün loa'sı olduğundan mütevellit "ne kadar çok ölüm o kadar iyi" mantığı ile hareket ediyor. sylvanas'ın başa geldiğinden beri iki taraf arasındaki ipleri gerdiği ve bir savaş başlattığı gerçeğini göz önüne aldığımızda bu durum bwonsamdi'nin de lehine diyebiliyoruz.

    mantıksız açıklama ise şu:

    bwonsamdi undeadlerden nefret ediyor. çünkü onların ruhlarını elde edemiyor. onları abomination diye nitelendiriyor. hal böyle olunca bwonsamdi güç kazanmak pahasına dahi olsa sylvanas'ın eline bakar mı bilemiyoruz.

    eğer bwonsamdi'nin güç hırsı undeadlere duyduğu nefretten büyükse, o zaman bu savaşı başlatan kişi bwonsamdi'dir denebilir pekala.
  • battle for azeroth eklentisiyle hayatimiza girmis, lich kingden bu yana gordugum en etkileyici warcraft evreni karakteri. karakteriniz oldugunde sizinle dalga gecmesine ayrica bayiliyorum.
  • hunterim ölünce, öldüğüm için bana gülüp, dalga geçen ,"ya be tryin' ta feign death, mon? shame..." diyerek beni güldüren, quest yaparken bol bol ölüp tekrar dinlediğim komik wow kişisi. sevdim.
  • (bkz: ryuk)
hesabın var mı? giriş yap