• paketi 48 liraya alınabilen 100 gramlık poşetlerde harmanlanmış,iri kıyılmış,sarıma hazır,kalabalık ev oturmalarının gözdesi tütün mamülüdür.
    içi bol şekilde sarmama rağmen 100 gramdan yaklaşık 100 adet sigara çıkmakta.100 tane yapışkanlı kağıt 6 tl,100 tane pamuk filtreyi 10 tl ye alıyorum
    paketi yaklaşık 12 13 lira ya geliyor.bandrollü olması ve sigarasız kalma riskini ortadan kaldırmasıyla cazip bir ürün.kokusu içmeyenlere çok ağır geliyor dese de tadı özellikle yaş olduğu zaman normal sigaradan daha güzel bence.
    bir de şöyle bir düşünceye sevkediyo insanı:ulan ben bunun kilosuna 480 lira veriyorsam normal sigara içenler 1500 civarı veriyor alt tarafı bir ot olan tütün bitkisi safran gibi bişey o zaman.
    yine de (bkz: sigara sağlığa zararlıdır)
  • birkaç aydır kullandığım tütün, şok migros gibi marketlerde satılıyor. yalnız çok çabuk kuruyor. içimi nemli iken güzel.
  • deli gibi satılırken bir anda piyasadan silenen ürünler kategorisine girmemesini ümit ettiğim tütün. kardeş kaç yıldır türkiye'de yaşıyorum ilk kez böyle kullanışlı böyle ucuz böyle efsane bir mamül görüyorum.
    enfes.
  • deneme amaçlı üretim tarihi 10/2022 olan bir paket satın aldım. yani ürün yeni diyebiliriz. nem oranı yeni olmasına rağmen orta derecede diyebilirim. çok nemli değil ancak kuru hiç değil. iri kıyılmış ve rengi koyu kahve. aroması kötü diyebilirim. fiyatı da 55 lira.

    arap kağıdı kullanarak elle sarıyorum. marlboro roll ile kıyaslarsam gerek aroması gerek lezzeti marlboro roll'ün çok gerisinde diyebilirim.
  • berbat ötesi tütün. marlboro roll buna bin basar.
  • son üretimleri bozmuş olan tütündür. 7/2022 olan paketleri bulunduğu gibi alınmalıdır.
  • 10 yıldan fazla amber leaf içen biri olarak 1 yıldır içtiğim tütün.

    piyasadaki bandrollü en iyi tütün olduğunu düşünüyorum. eski paket camelların tadına neredeyse yakın. paket açıldıktan hemen sonraki tadı pek iyi değil, biraz havalandırılırsa birkaç gün içinde kendi aromasını yakalıyor. içinden çok fazla çer çöp çıkıyor, ilk açıldıktan sonra biraz ayıklamakta fayda var. buna başladıktan sonra ara ara değişiklik olsun diye amber leaf, old holborn falan da aldım ama sanırım bu tütüne çok alışmışım, artık fazla aromatik geliyor ithal tütünler. tavsiye ederim, üstelik bulunması da bahsettiğim ithal tütünlere kıyasla çok daha kolay. ekonomik olması da cabası. son zam ile fiyatı 75 tl olmuş.

    makaronlara nasıl olur bilmiyorum, ben elle sarıyorum.

    tütün kullanıcılarına tavsiye ederim. paket sigaraların sentetik tadına alışanlar pek sevmiyor ama.
  • yaklaşık bir yıldır kullandığım tütün. fiyatı geçen ay 75 tl oldu. bir paket de instark gray slender delikli filtreyi 65 tl ye satın alıp evde kendim sarıyorum. 8 paket çıkıyor. yani paketin fiyatı 17.5 tl yapıyor.

    tütünün aroması fena değil. sokaklarda satılan leş kokulu tütünlerle karıştırmayın. alışınca normal sigaralar çok yavan geliyor.
  • bazen paketten çıkan dalların bokunu çıkaran tütündür.
    görsel
hesabın var mı? giriş yap