• artık gerçekten çok rahatsız edici bir boyuta ulaşmış olan kampanyadır.

    son birkaç gündür, türkiye'nin son 40 yıldır uluslararası arenada yetiştirdiği en önemli yıldız konumunda olan can yaman'a yönelik algı operasyonu herkesin dikkatini çekiyor. belirli bir üst akıl tarafından yönlendirildiği kesin olan bu dezenformasyon sürecinde sosyal medyada çok sayıda kullanıcı bot hesaplarla ya da yanlış bilgilendirmelerle can yaman'ı hedef alıyorlar. mevzu ne peki? can bey, kendisine soru soran ispanyol bayan hayranına "arka odaya geçelim" demiş. allah aşkına şu lafta ne var? can yaman beyefendinin ne söylemek istediği açık. "siz insan üstü bir varlıksınız" lafına cevap olarak "arka odaya geçelim, benim konuşmalarımdan, hareketlerimden, samimiyetimden ne kadar gerçek bir karakter olduğumu görürsünüz" demek istiyor. bu çok net. burada asıl eleştirilmesi gerekenler, bu lafı art niyetli biçimde algılayan, aklına hemen seksli sokslu şeyler gelenlerdir. sizin içiniz kötüyse can yaman'ın suçu ne?

    bu tür algı operasyonlarına ekşi sözlükte de çok kapılan var. bunların arasında saf insanlar da vardır. ama onlar da keşke bu kampanyaya katılarak kimlerin amacına hizmet ettiklerini bi anlayabilseler. bugün türkiye'nin tüm dünyaya karşı varlık savaşı verdiği bir süreçte ülkemizin imajını tek başına yükselten bir aktörü aşağıya çekmeye çalışmak kimin planıdır ve kimlerin ekmeğine yağ sürer, bu konuda hepinizi düşünmeye davet ediyorum. son birkaç gündür yaşananları, ergenekon ve balyoz sürecinde tezgahlanan oyunlar ile birlikte düşündüğünüzde mevzu aslında son derece açık.

    nokta
  • son 40 yıldır'dan sonrasını okumadığım itibar suikastı.
  • ulan neyin suikasti neyin algı operasyonu? sığır mısınız yoksa kiralık yazar mı? adamın demeçlerini okumadınız mı? bu kadar seviyesiz bir star ilk defa görmüyoruz elbette ama insanın etikleri olmalı. bu ülke insanına göre star olabilir fakat aydın, kendini geliştirmiş insanlar için anca tuvalet terliği olur.
  • ya bi siktir git beyinsiz varlık seni
  • boğaç boray sen misin?
  • savunmak için daha kaliteli troll bir prcı tutsaydınız keşke bu ne? itibar suikastiymiş. biz mi dedik sikini ima edip ergen ergen espriler yap elin kadınına diye?
  • kendi itibarini kendi siken birine yapıldığı iddia edilen kampanya.
  • çok bir itibarı yok açıkcası

    ama şu yapılıyor, birileriyle polemik çıkartılmaya çalışılıyor. röportaja dikkatlice bakılırsa farkedilir.

    ha bu onun mu işine yarar yoksa bir başkasının mı o kısmı bilemiyorum(swh)
  • adam ironi yaptığını son cümleye kadar anlayan olmaz diye ergenekon ve balyoza bağlamış durumu ama sonuç yine hüsran. ciddiye alıp troll demiş biri, teallam.
  • ne kadar ödedi ?
hesabın var mı? giriş yap