• front-end'cinin gözbebeği.
  • bunun mailing versiyonu da vardır. bu şekilde hangi mail uygulaması neyi destekler görmek mümkün.

    https://www.caniemail.com/
  • çok süper sitedir. browser kurcalayanlar, cross-browser testte işi düşüp, bir özelliğin o browserın hangi sürümünde olup, hangisinde olmadığını öğrenmeye çalışıp karşılaştırma yapanlar ya da mazisi tutup, sanal makine ile bir eski halt, yani os kurup, atıyorum, "webgl olan xxx browserın ilk hali hangi sürümdü acep? 2. sürüme ne zaman geçilmiş" gibi soruları olanlar için, nefis ve basit bir chart sağlayan güzel bir yerdir burası. polyfill üstadları da sık sık giriyordur, o kesin. gecko derlemeye çalışıp k-meleon tipinde, emekli albay yapımı aile sitemizin browser'ı gibi, hobi browserları yapan, aşmış hocalarımızın da kullanması olası tabi. aşmıştır bence çünkü zor yani motordan browser derlemek ve diğer aşamalar. denemiştim, uzundu. "sikerim bu işi" demiştim, nazikçe ve seviyeyle donanarak. bırakmıştım.. kolay olsa, yarın ben de yumbar browserı yapıp alemlerin lordu olurdum yoksa. kolay değilmiş pek. zaman lazım, motivasyon lazım. çerezlik işler değil.
    -----
    bir özelliği o arama kutusuna yazarsınız, hangi browserın hangi sürümlerinin onu kullandığını der bu aparat kısaca. bu da, iyidir yani nereden baksanız.

    dişi notu: önden ve arkadan endciyim ben. full stoklanıyorum yer yer. belki de stacklanıyorum. çılgın biriyim bu alemde, belli olmaz sağım solum. yaş olarak 17'yim sekste iyiyim.
hesabın var mı? giriş yap