• chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun 850 liraya bekçilik yapan kardeşi.

    gemicikleri olmaması, cebinin dolu olmaması bazılarını şaşırtacaktır.
    hatta küçük görenler de olmuş.

    erdoğan'ın en çok iddia ettiği şeyin yanlış olduğunun, kılıçdaroğlu'nun sülalesini işe aldırmadığının en büyük ispatı sanırım budur.
  • hürriyet gazetesinde yer alan haberin altında yer alan yorumlar bu ülkede neden yıllardır menderes, özal, demirel, tayyip erdoğan gibi birbirinin devamı klonların iktidar olduğunu kanıtlar nitelikte...

    daha fazla yorum yapmadan haberin yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz

    levent c.

    ben kendi adima yorum yaziim..: ben abi olarak böyle bir makamda oturcam ve kardesim bekcilik yapcak..cok kirgin kavgali olmamiz gerek!

    orkun bal

    kardeşine bakamayan adam memlekete nasıl bakacak.bir kez daha chp ye oy vermediğim için gurur duydum...

    harun kahraman

    zaten devletin kaymağını yemiş devletten emekli olmuş daha ne olsun bankadan genel müdürmü olacaktı
  • habertürk'ün ''kılıçdaroğlu'yla ilgili şok bilgi!'' başlığıyla haber yaptığı kardeş.

    http://www.haberturk.com/…rogluyla-ilgili-sok-bilgi

    ilgili habere gelen yorumlardan bir kuple;

    misafir09 ocak 2013 çarşamba 13:20
    sahip cikamamismi kardesine???

    bitanem2909 ocak 2013 çarşamba 13:30
    nedemeli bu ise..yargiya basvursun hemen 1350tl nedemekkk.almanyada bile ayni parayi aliyorlar.valla acidim adama:))

    ssmdmr09 ocak 2013 çarşamba 13:20
    chp nin oyları düşer....

    misafir_091809 ocak 2013 çarşamba 13:15
    1350 lirayı hayalinde göremeyenler var. onlar içinde bir kaç söz söyleseymişsin keşke. oğlunun ev kredisi yüzünden sıkıntıdasın belliki. tirübünlere oynamanın manası yok.

    misafir09 ocak 2013 çarşamba 13:09
    aldigim emekli maasi yetmiyor diyor ama maasindan 500 tl ev alan ogluna yardim ediyor, bu ne sükürsüük yav, sen 100000 tlde maas alsan yetmiyor dersin

    nokta
  • işini yapan bir emekçi. tabi böyle şeylere alışkın olmayan insanlarda şaşkınlık yaratıyor bu durum. böyle insanlar takdir göreceğine adı "enayi" oluyor.
  • saç ve gözlük faktörlerini devre dışında bıraktığımda kemal kılıçdaroğluna ikizi kadar benzeyen insan. kardeşler tabii ki birbirine benzerler ama bu kadarı da pes.
  • kemal kılıçdaroğlu'nun kardeşi

    zamanında maliye bakanı mehmet şimşek'in kız kardeşi yeşil kart sahibi diye ortalığı ayağa kaldıran kemal kılıçdaroğlu değil miydi? daha sonra mehmet şimşek bir maliye bakanı'nın ailesi fakir olamaz mı diye cevap verdiği zaman yine şişen de kemal kılıçdaroğlu değil miydi?

    bugün roller değişmiş, kendi kardeşi ile gurur duyuyormuş. elbette, hak ile emek ile kazanan bir kardeşle gurur duyulur, helal kazançtır 3 kuruş bile. peki, kız kardeşi fakir ve yeşil kart aldı diye mehmet şimşek utanç mı duymalıydı da bu lafları ettiniz sayın kılıçdaroğlu ?;

    ''kemal unatıkan'dan sonra şimdi bir bakan daha var. ingiliz mehmet. ingiliz mehmet'in kız kardeşi de yeşil kartlı. biz yeşil kartı kime veriyorduk? geliri düşük ailelere vermiyor muyduk? peki biz sormayacak mıyız ingiliz mehmet'e, 'bu ne tablo' demeyecek miyiz? soracağız, sormak zorundayız. soracağız ki gerçekler ortaya çıksın. o yoksulların sırtından birilerinin doymasına izin vermeyeceğiz. yoksulluğun sömürü aracı haline gelmesine de izin vermeyeceğiz. bunu yaptığımız zaman demokrasiyi türkiye'de kökleştirmiş olacağız. yolsuzluk yapana af yok.''

    hikayenin detayı

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12898212.asp

    ve elbette

    (bkz: solcu omurgasızlığı)

    edit - tanım
  • iki yüzlülüğün parti taraftarlığından öte bir şerefsizlik olduğunu anlayamayan ve kendi tribün liderini dahi eleştirecek özgürlüğü olmayan kişileri şaşırtan kişidir.
    akp nasıl eleştirilir görmek isteyen holiganlar eski yazdıklarımızı okuyabilirler. oysa kendi yazdıkları okunduğunda türk işi jakoben papağanlığından başka bir şey görülmüyor bu arkadaşların.
    hem akp hem chp eleştirilince ezberleri bozuluyor tabi, onu da kendilerini soktukları 100 yıllık kalıplara borçlular. bir çıksalar rahatlayacaklar ama epey zor gibi gözüküyor.
  • ekşi sözlükte hakkında dönen geyiğin aklıma şu karikatürü getirdiği kişi.

    (bkz: http://galeri2.uludagsozluk.com/…ükleyin_347507.jpg)
  • gerhard schröder'in almanya başbakanı olarak görev yaptığı dönemde kardeşi kanalizasyon işçisiydi.yanlış duymadınız.kanalizasyon işçisi.işte biz bu sebeple adam olamıyoruz demiştim kendi kendime.kardeşlerin müsteşar,kurum müdürü,danışman olarak çalıştığı ülkemde bu haberi bile zor sindiriyoruz.şaşırmamamız gereken şeylere şaşırdığımızda adam olacağımız günler uzak demektir.
hesabın var mı? giriş yap