• -abi cem yilmaz'i ovuyoruz gelsene
    -yok daha simdi ovdum de geldim kardesim ben almiyim
    -yav cok zeki adam ama bak neler yapmis yine ya herkesin kafasina buzlu su doktukten sonra hayatina devam ettigi gercegini fark etmis onla dalga gecmis bu kez de
    -vay amk insanlar buz doktukten sonra hayatlarina devam mi ediyormus bir de. ulan bak ovmicektim ama bu cem yilmaz yine ince gorup yine sasirtti dogrusu ulan ne iq var adamda ya.helal bee helal beeee bu ne zeka bee!!
    -kafasi farkli calisiyo abi sen ben o olayi anlayamayiz bile ama adam anlayip tiye aliyo bi de abi ince yaa cok ince yaaa
    -offf fena yaaa paylasiyim bunu ben
  • farkındalık adı altında yapılan soytarılığa, saçma bir oyuna dikkat çektiği als farkındalık videosu. bi kere daha profesyonelliğini gösterdiğini düşünüyorum.
  • kuul bir davranis
  • videoyu izledikten sonra koşarak başlık altına toplaşıp cem şöyle yapmak istemiş böyle mesaj vermiş ağasın kralsın cem baba nidalarıyla cem sevicileri bize gösteren video.

    bu ülke de nasıl rte ne yapsa haklı görebilen bir kesim var ise cem yılmaz için de bu kesim mevcut. hayır adam zaten birşey konuşmak istese konuşur siz google gibi neden burada, şöyle demek istemiş böyle demek istemiş diye götünüzü yırtıyorsunuz ki ?

    bir sikime benzemeyen soytarılık dışına çıkmayacak video'dur.
  • ünlü komedyenin bu hareketindeki bir alt mesaj da "ey zenginler! pahalı şişelerde sakladığınız pahalı viskilerinize buz ve o yetmezmiş gibi su ekleyerek, elit damaklarınız için on yıllardır aroma biriktrien viskiyi piç ediyorsunuz"dur, ki çok yerindedir.
  • çok komik olan olaydır.

    (bkz: gülmekten sandalyeden düştüm yalanı)
hesabın var mı? giriş yap