• bana huri yeter, oğlan falan istemem. gidersek, eşcinsellerle huri-gılman takası yapabilirim.

    ekleme: değerli arkadaşlarımız öteki tarafta eşcinselliğin olmasına takılmış. olmaz öyle şey diyor. "memeleri yeni tomurcuklanmış kızlar" ödül olarak veriliyor da parlak oğlan neden verilmesin? yine de oğlancılığa karşıyız. huri-gılman takas teklifimiz bakidir.
  • homoseksüelleri de cennete almıyorlar ki, cennete giden gayler için desek. o zaman ensar vakfının yeryüzündeki cennet olduğuna dair kutsal işaret.
  • ulan önce bir araştırın okuyun ondan sonra başlık açın.
  • ayetin cevirisi ile alakasi olmayan bir yazarin girdigi homo ceviri.bu tur orospu cocuklari herseye zarar amina koyayim ya.onune gelen kendi kafasina gore ceviri yapiyor.
  • her yakaladığını becermek isteyenlerin ortaya çıktığı başlık.

    çoluk çocuk ortada geziyormuş, senin yakalayıp becerme zorunluluğun yok.
  • herkes oğlan'a takılmış ama velevki oğlan değil de hizmetçi,
    soru: peki bu hizmetçiler nereden geliyor. cennette hizmetçi olarak atanan kişilerin kaynağı nereden? cehennemden mi transfer edilecekler? bu hizmetçiler için cennette bu şekilde bulunmaları ödül mü? ceza mı?
    (bkz: kafamda deli sorular)

    ekleme: düşündüm de huri müessesesi için de bir muallak durum söz konusu.
    şu dünyada kısacık ömründe cennetlik olarak yaşayan bir kadın, cennette bir erkeğin bilmem kaçıncı hurisi olarak tahsis edilecek. biraz adaletsiz bir durum söz konusu. ya kendisine nuriler tahsis edilmesi gerek ki adalet sağlansın. tabii bu benim fikrim.
    ha malumunuz cennetlik kadınlar ömrü hayatlarında kendilerini dine daha fazla adayıp sevap pointleri cennetlik erkeklerden daha fazla olmasına rağmen huri kadrosunudan cennete gireceklerse bence tekrardan gözden geçirmeleri gerekir.
  • valla alırım bi tüysüz oğlan. 18-20 yaşlarında uygundur. hele de bir feminen şeyler giymeyi falan da seviyorsa, üf.

    huriyle evli olmasam da olur, tüysüz oğlan gibisi yok, inanın bana. evet biseksüelim.
hesabın var mı? giriş yap