• bilindiği üzere 60 metrekare altı ahır bir evde büyümüş i.oglu'nun alicenaplıktan mal beyanında göstermekten imtina ettiği imamoglu insaata ait piyasa değeri 6 milyon tl olan villaları ile yaşadığı sade hayattır. allah herkese böyle hızlı yükseliş nasip etmez. fakirler olarak daha iyi yerlerde olmanı istiyoruz i.oglu. oylar sana yaşaaa.

    ekleme: 25 haziranda açıklanan mal varlığında bu villalar yer almıyor.

    https://www.cnnturk.com/…glu-mal-varligini-acikladi

    https://m.takvim.com.tr/…k-villalari-boyle-saklamis
  • adamın babası zengindi, kendisi de zengindi. bir yüzükle yola çıkıp saraylarda kalanları eleştirmek yerine dededen zenginleri eleştirmek akıl kıtlığıdır.
  • takvimi takmıyoruz. başka kaynak verirsen okuyalım.
    adamın malı bizi ne ilgilendirir. çalmamış ise hak yememiş ise hakkıyla, aklıyla kazanmış ise istediği kadar mal yapabilir. eğer milletin paralarını cukkalamışsa , hep birlikte hesap soralım.
  • kaynak olarak takvim mi :)))
  • (bkz: mütevazi)
    (bkz: mütevazı)
  • reizleri yıllar önce tek servetim bir tane yüzük derken fotodaki yüzüğü tutmadığı diğer elinde de bir yüzük bulunan ve sonrasında saraylar, gemicikler, sıfırlanması günler alan dolarlar, 300k dolarlık çantalar, ejder meyveli smootyler falan takılan siyasal islamcıların dert ettiği yaşam şeklidir.

    kudurun piçler sizi, adam makam sahibi olmadan üstelik 20 yıldır da sizin yönettiğiniz sistemde kendisine servet yapmış, madem bir şaibe vardı 20 sene boyunca neyi yönettiniz siz, yakalayıp ceza verseydi ya reiziniz, eline mikrofon alıp stat stat gezip fetöcülere şarkı söyleyinceye kadar.
  • (ara: chp li)
  • çöp tenekesinden çıkan kimin yazdığı belli olmayan, üzerine yumurta, süt, yağ vb. gıdalar dökülüp okunmayacak hale gelmiş ve kırıştırılıp atılmış bir kağıt parçasını kaynak olarak göstermiş olsaydınız takvim gazetesinden daha güvenilir bir kaynak olurdu dediğim haber.
  • eleştirilmesine laf etmiyorum, elbette eleştireceğiz de. adam şu an fakirim demiyor ki. taktığı saatlerden falan belli fakir olmadığı. adamın fakir olup olmamasının bir önemi yok, ne yaptığının ve yapacağının önemi vardır. eğer zenginim diye halkı ezerse sonuna kadar lafımızı söyleyelim ama öyle bir durum da yok. o yüzden bu eleştiri gereksiz olmuş.
  • adamlar kendileri okuyanları öyle gerizekalı yerine koyuyor ki şu resmi koymayı yeterli görmüşler.

    link

    ne anladınız şu resimden? nerede oturuyo bu adam anlayan beri gelsin?

    şunu koysalar yine ev belli olurdu. bence bunu koyun editleyip.
hesabın var mı? giriş yap