• - küfür etme ihtiyacını karşılamak isteyen sözlükçülerin uçuştuğu başlık. benimle aynı fikirde olmamanız bana küfür etmenizi meşrulaştırmaz. ak ya da kara her ne boksa trollüğü yapıştırmaktan başka bir fikriniz olsaydı keşke. şu an belki bu başlığı hiç açmamış olurdum. ama bir yandan da iyi oldu. nasıl bir his olduğunu deneyimleme şansım oldu. *aman ha partimin genel fikirleri dışında bir başlık açma, düşünme. anında linci yersin.

    ömrüm boyu chp'den başka bir partiye oy vermemiş olan ben ve hatta her genel ve yerel seçimlerde ve hatta meclis üyelikleri önseçimlerinde bile gönüllü olarak aktif görev almış olan ben, partimin son zamanlardaki terörle olan yakınlaşmasından dolayı artık oy vermeyeceğim. yalnız chp'ye de değil hiçbir partiye oy vermeyeceğim. önceden seçim günleri evde oturup seçime gitmeyenlere demediğimi bırakmayan ben diyorum bunu. hakkım da oyum da haram olsun size.

    edit: bana kripto akpli, trol vs diyenler var. sülalesi ezelden beri chpliyim. 18 yaşımda yani oy verme hakkım olan ilk seçimde sandık görevi aldım. ve o yaşımdan sonra yapılan her seçimde de mutlaka görev alıyorum. kaç tane sayamam bile. benim gibi düşünen kırgınların çok olduğunu da biliyorum. bunun ne yüzünü tv'de görmeye,sesini bile duymaya tahammül edemediğim rte'ye oy devşirmek olduğunu sanan körler var. varsın olsun umurumda değilsiniz. bütün yaşamı siyasetle geçen ben partimin düştüğü durumdan kurtulmasını hala canı gönülden istiyorum. ama nasıl ve ne zaman olur, olur mu bilmiyorum.
    edit2: bazı yazarlar okuduklarını anlamıyorlar sanırım. ben bir daha oy vermeyeceğim diyorum. aqp'ye mi oy vereceğim diyorum? ona vereceğime öleyim daha iyi. bütün bu yaşadıklarımızın esas sorumlusu olan bir partiye oy vermekmiş. küfür edicem artık.
  • nedense hep bi chpli oy vermeyi kesiyo.

    (bkz: dont feed the troll)
  • o konuda chp'ye ben de çok kırgınım
  • seve seve vereceksiniz. hak batıl mücadelesinde cehape her daim batılın tarafıdır siz de bu düzenin kobaylarısınız. aynen oy vermeye devam akletmeden.
  • bu ülkede insanlar partilere oy vermezler.
  • siktir git. suriye de oyunu ver. kafamızı sikme yeter.
  • chp'ye hiç oy vermemiş biri olarak ben de bundan sonra gözüm kapalı chp'ye basacağım. hadi bakalım.
  • ak troll'lerin cehabe'ye oy vermemesi...
  • 2014'te aldığım ve hala da uyguladığım karar.

    (bkz: cumhurbaşkanlığı seçimini boykot edecek suser'lar)
hesabın var mı? giriş yap