• sam behymer ile yaptıkları şu düellodan sonra adam tarafından seçilmiş hanım ablamızdır. sam resmen tozu dumana katıyo, diğer üyeler sam hakkında methiyeler düzdükten sonra nasıl olur da seçilir anlayamıyorum. sam'in sesi olsun, o tatlişliği olsun bu gacıya bin basar ama gel gelelim gerizekalı adam gidiyo bunu seçiyo.
  • orlando'da verdiği bir konser sonrasında hayranlarına imza dağıtırken silahlı saldırıya uğrayıp ölen genç şarkıcı.

    http://mobile.reuters.com/article/iduskcn0yx046
  • orlando konseri sonrası imza dağıtımı esnasında yanına yaklaşan birinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanmış ve maalesef hayatını kaybetmiş. christina'nın erkek kardeşinin müdahalesiyle yere düşen saldırgan silahıyla intihar etmiş.
    amerika'daki silah çılgınlığının bir diğer sonucu olsa gerek.

    christina youtube'da meşhur olmuş ve the voice 'e katılarak bir dolu güzel performans sergilemiş ve sezonu 3. sırada tamamlamıştı.

    https://www.youtube.com/watch?v=ztifbxxgfrk
  • manyağın biri tarafından silahlı saldırı sonucu 22 yaşında hayatını kaybetmiştir..
  • üzüldüm baya sabah sabah. silahla vuran gerzek sonra kendini de vurmuş. ismini pek bilmesekte youtube da cover dinleyenlerin muhakkak bildiği biriydi
  • öldüğünü öğrenince çok üzüldüğüm 22 yaşındaki genç insan. müthiş sempatik birisiydi kendisi, voice'da meşhur olmadan önce de youtube'da bir sürü coverları vardı, ayrıca league of legends oynamaktan çok zevk alırdı, stream bile yapıyordu hatta. onu da geçtim cosplayler yapıp lcs maçlarına giderdi, o kadar ünlü olmasına rağmen bile gördüğü bütün e-sporcularla fotoğraf çekilip koyardı twitter'a instagrama, büyük fanıydı hepsinin.

    geleceğin en büyük starlarından biri olacağı düşünülen bir insanın bu kadar erken göçüp gitmesi çok üzücü...
  • ne yazık ki genç yaşta hayatını kaybetmiş yetenek. the voice'dan tanıyordum ben de kendisini. daha başarabileceği çok şey, dünyaya sağlayabileceği çok katkısı vardı. böyle genç ölümlerin çok üzmesi bir yana, insana bu zamana kadar kendi hayatıyla neler yapmış olduğunu da sorgulatıyor. umarım ailesi yakın zamanda toparlanabilir. huzur içinde yatsın.
  • sadece 15 saat önce twitter'da konser ile ilgili paylaştığı videosu,

    https://twitter.com/…mmie/status/741387106921140224

    daha 1 gün bile geçmemiş bu paylaşımdan. kızın mutluluğu, konsere heyecanla insanları davet etmesi. sadece 15 saat önceydi ve bu insan artık yok. öldü.

    internet yaygınlaşalı 20 küsur yıl oldu ama ölen birinin ardından geride kalan paylaşımlarına bakınca hala bu çağa alışamadığımı anlıyorum.
  • geleceği parlak bir şarkıcı idi. maalesef hayatını kaybetmiş. çok üzücü.
  • ne kadarı doğru bilinmiyor ama hayranlarına imza verirken silahlı saldırıya uğradığı söyleniyor. öldüren kişi ise eski erkek arkadaşıymış.onu öldürdükten sonra silahı kendine sıkarak o da intihar etmiş.

    gerçekten üzüldüm daha yapacağı coverları ve yaşayacağı bir hayatı vardı.
hesabın var mı? giriş yap