• bir online çiçek satış sitesi. şu an enpara.com kampanyası mevut, encard ile yapılan alışverişler %25 indirimli durumda.

    bu siteden 14 şubat sevgililer günü vesilesiyle eşim için çiçek beğenip sipariş verdim. ödeme sonrası site internal server error hatası verdi. tarafıma siparişle ilgili bilgilendirme maili falan da gelmedi. müşteri hizmetlerini arayıp o şekilde siparişi tamamlamak zorunda kaldım.

    teslim edilen çiçek de o kadar kalitesizdi ki anlatamam. vazosunun içine mavi su koymuşlar, o mavi su taşıp bütün kurdelayı not zarfını ıslatıp mavi renge boyamış. konuyla ilgili müşteri hizmetlerinden biriyle görüştüm, kendilerine konuyla ilgili detaylı mail atmamı istediler. gönderdim bakalım bekliyorum ne yapacaklar.

    bir kere mahçup oldum eşime artık, iş işten geçti gerçi..
  • anneler günü'nde yüzümü kara çıkarmayan bir site oldu bu. normalde ciceksepeti'nden sipariş ettiğim çiçeklerin ekserisi ya solmaktan artık başka bir bitki türüne dönmüş olurdu ya da fotoğrafta görünenle gönderilen arasında dağlar kadar fark olurdu. artık o siteye bulaşmak istemediğimden de bir arayışa girdim ve bu siteye de açıkçası sadece turkcell indirimi yaptığı için başvurdum. iki adet çiçek gönderdim ve ikisini de görme şansım oldu sonradan. aynen fotoğrafta göründüğü gibilerdi ve çok tazelerdi. sabah da uygun bir saatte bırakılmıştı. burada gördüğüm iki olumsuz yoruma rağmen hakkını yiyemem, tişikkirlir ciceksatis.
  • buraya bakmadan , kahrolası çiçeksepeti yerine kullandığım online çiçek satış sitesi. girilen 4 entry'nin 3 tanesi olumsuz iken umarım bir kötüsünüde ben eklemem. siparişimi verdim ve artık risk budur diyorum. ayrıca verdiğim sipariş, siparişlerim kısmısında gözükmüyor, ama bana mail geldi. neyse daha kurcalamayım. akıbetini ileriki günlerde yazacağım.

    edit: gün itibariyle sabah 09:00 civarı siparişimi teslim ettiler. daşşşşşşşşş*klarınızı gezdirenler yesin sizin bea. tavsiye ederim herkeze.
  • sinirden elim ayağımı titreten şirket. parayı alıp hizmeti vermezler çağrı merkezleri açmaz.

    daha önce çiçek sepetinden sorun yaşayınca çok yoğun olmasın diye bunlardan alayım dedim. teslimat 09:00 - 18:00 olarak işaretledim 10 gibi siparişi verdim. gece 17:00'de arıyorum çağrı merkezi açmıyor. bin kere aradım.

    saat 8 gibi biri arıyor eşimi zaten mesai bitmiş, eşim meşgul açamıyor. neyse sonra açıyor biz size çiçek getirecektik. ben zaten bahsettiğim için eşim diyor ben istemiyorum bu saatten sonra ne çiçeği. diyoruz çağrı merkezleri çalışmıyor, kız ne dese beğenirsin. biz bu şirketten değiliz bir arkadaşımıza yardımcı oluyoruz. telefonlarını da sizle paylaşamam.

    ertesi gün çiçek gelir. buruş buruş solmuş, çiçek. bu ne? ben bunu kabul etmiyorum. kabul etmiyorsunuz ok deyip giden teslimatçı. 2. gün tekrar telefonlar açılmıyor. teslimatçı aranıp sorulunca bir daha beni aramayın diye posta koyuyorlar. üzerine paranızı geri vereceklermiş bu çiçeği de özür için göndermişler diyorlar.

    3. gün çiçeğiniz teslim edildi diye mesaj alıyorum. üzerine şimdi memnuniyet anketi göndermişler. memnuniyet anketine bir güzel döşeniyorum, gönderiyorum web site hata veriyor. üşenmiyor ie'den açıyorum tekrar atıyorum hata alıyorum. arıyorum çağrı merkezi açmıyor.

    yukarıda tavsiye eden arkadaşlara selamlar...
  • kesinlike tercih edilmemesi gereken sahtekâr firma. ne çiçeği ulaştırdılar ne de parayı geri ödediler. arayıp sorduğumda da pişkin pişkin ücret geri yatırıldı size mesaj gelmedi diye alay ediyorlar.
  • 21 ekim tarihinde kartimdan 210 tl cekmeye calisan web sitesi. allahtan banka onay vermemis. supheli islemi duyana kadar bu siteden haberim dahi yoktu.
hesabın var mı? giriş yap