• düzcede bulunan süpersonik fantastik hamburger ve yengenleriyle meşhur olmuş ama uzun zamandır eski tadını veremeyen (?) fastfood dükkanı. hayır olay tadında değil ama zamanında ölmez hamburgerle coşmuş 90'lı yıllar gençliğinin** beklentilerini tam olarak karşılamaya en yakını buydu, sonra tıfıl mekanı oldu.
  • ben ortaokuldayken spor sokaktaydı bu hamburgerci. sonradan şimdi olduğu yere taşındı, büyüttü. hamburger köftelerini kendileri yapıyor. bu yüzden sadece burada hamburger yiyen tanıdıklarım var. sonra yengeni ve sosislisi de meşhurdur. pizza'yı da fena yapmazlar. tek sorunlu şey çay burada, çay içmeyiniz üzülürsünüz. garsonlarında da bir sorun var gerçi, hatta kasadakilerde de var. ulan, ne olmuş buraya yıllar içinde. ben küçükken böyle değildi sanki. alışkanlıktan ve güzel hamburgerinden ötürü kapanmıyor tabii, öylece işliyor bu işletme.

    (bkz: #22604493)
  • bir oturuşta 4 hamburger ekmeğine yengen yiyebildiğim yer. çarşı içindeki cihat eski tadını vermese de otopark camii'nin altındaki şubesi hala enfes. aradığımda telefonu "tolga kaç tane?" şeklinde cevaplıyorlar artık.

    düzce'li olanlar bilir spor sokakta bugün petek pide lahmacun'un pasajında bir amerikan burger vardı, şimdiki kornet'in yerinde de yıldız hamburger; cihat gözümde bu ikisinin mirasını taşır.

    carl's jr. mı? cihat mı? dense düşünürüm ama burger'ın eline verir. düzce'ye yolu düşenler yemeden geçmemeli. (türkiye'de bir şehrin meşhur yemeğinin hamburger olması da ilginçtir.)
  • bütün düzcelileri altında toplayan başlık gibi olmuş :)

    inönü parkı karşısındaki merkez şubesinden ziyade otopark camii'nin altında , berber numan'ın dükkanın yanındaki şubenin yengenlerinin daha lezzetli , daha eskisi gibi olduğunu düşündüğüm yerel fast food zinciri.
hesabın var mı? giriş yap