• alo tribün uyuyor? futbol temali meksika kökenli yeni netflox dizisi. ünlü ıglesias ailesinin veliahtlari olan oglan chava ve kiz isabel'in babanin ölümü ardindan kulubü ele gecirme hikayesinin anlatildigi komedi-dramanin iki bölüme baktim, neseli tavsiye edilir.
  • tam türklerin seveceği konuya sahip bir netflix draması. olay meksika'da geçtiği için dil ispanyolca. kulağa hoş geliyor tabi. entrika, hırs ve mücadeleyi barındıran komik bir dizi.
  • türk versiyonuna neden el atılmadığını anlamadım. entrika, blok güzel kız, futbol, aşk, ihanet 15 sezon yayınlanır.
  • 3. sezonu netflix e düşmüş güzel dizi.
  • konusu ilgimi çekip izlemeye başladığım ama teknik açıdan yerlerde sürünen dizi.

    her bölümde inanılmaz devamlılık hataları, sıçramalar, izleyiciye bir anda zaman kavramını kaybettiren kurguda kesmeler, sabit planların ardından gelen "siktir et tripodsuz çekelim." denilerek çekilen ve sallanan planlar vs ne ararsanız var.
    bizim dizi sektörüne laf ediyoruz ama şu dizinin ilk üç bölümü bizim ülkede bırakın yayını, kanal denetiminden dahi geçemez.

    netflix muhtemelen ilk sezon diye konunun ve dizi piyasasındaki farklı latin kültürünün hatrına taviz vermiştir diye umarak izliyorum.
  • ilk bölümden itibaren ilgimi çeken, konusu itibari ile tam benlik, matrak sözcüğünün tam manasıyla karşılyan, çok eğlenceli meksika menşeli 4. sezonundaki netflix dizisi.
  • muhtesem bir yapit, sanat eseri.
  • dün itibariyle ilk sezonuna başladığım netflix serisi. sardı, sarıyor
  • hiç beklentisiz bir şekilde ilk bölümünü açtığım sırada 4. ve final sezonunun bitimiyle çok üzüleceğim bir dizi olacağı aklımın ucundan bile geçmiyordu. espri anlayışı ve cast mükemmeldi, çok eğlenceli bir diziydi.

    isabel iglesias bizim binnur kaya'ya inanılmaz benziyor, tip, mimikler, hareketler... bir uyarlaması yapılsa bizden oynayacak kişi belli gibi resmen.

    yalnız 45 bölümün neredeyse %90'ının çevirisi çok kötüydü. bölümlerin çoğu futbolun f’sini bilmeyen kızların elinden çıkmış büyük ihtimalle. ceza sahası, korner, şut gibi basit terimleri geçtim “gol”e “sayı” diyecek kadar, “cuervos 2’ye 1 önde” diyecek kadar dünyadan bihaber olunmaz, bu para kazandığın işe saygısızlıktır. netflix adına hangi firma çevirttiyse bok gibi bir iş olmuş, hiç denetim falan da yapmamışlar belli ki. işler çok olduğu için hasbelkader netflix adına profesyonel çeviri yapma şansı yakalarsınız bir yerde ama bu kötülükle oralarda kalma şansınız yok, buraları okuyorsanız bilin diye söyledim, olmamış yaptığınız işler.
  • basi sikisan cuervos cuervos diyor andjsjdjd
hesabın var mı? giriş yap