• bunlar düz mantıkçıdır. pireyi deve yaparlar. ölüm korkusuyla her yanları ayrı ayrı oynar. kıt bilgilerini birleştirir ve deli saçması sonuçlara ulaşırlar. bunlara sır verilmez. tatlı canlarına zarar gelmesin diye yedi sülalenizi satarlar. hiçbir önlemi yeterli bulmazlar. sürekli vir vir vir konuşup panik yaratırlar. bunların kafalarından kolonya ellerinden sabun götlerinden ıslak mendili eksik etmeyeceksin.

    edit 1: yazdıklarımı götüyle okuyanlar sağırlar diyaloğuna sebep olmaktadır. öncelikle ben önlem alınmasın gibi bilime aykırı bir düşünce belirtmedim. kıt, yetersiz bilgisiyle şöyle önlem alınsın böyle önlem alınsın veya alındı yapıldı gibi gerçeği yansıtmayan haberlerle halkı paniğe sürükleyen abartı timinden bahsediyorum.

    ikincisi salgınla ilgili haberleri güvenilir kaynaklardan takip ediyor ve farklı kaynaklardan teyit ediyorum. yani bazı asalakların yazdığı gibi italya'da yaşanan olaylardan bihaber değilim. ahaber sizleri bekler gidin ve günlük dozunuzu alın.

    üçüncüsü deli saçması düşünceleriniz hiçbir fayda yaratmamaktadır bilakis insanların gerilmesine sebep olmaktadır. yetkililer gerekli açıklamaları yapıyor. bu açıklamalar doğrultusunda herkes hayatına devam etmeli. her söylenene kulak asıp panik yaratmanın hiçbir olumlu sonuç doğurmadığını hepimiz biliyoruz.
    edit 2: twitter
  • temel risk grubunda olduğum halde corona'yı hiç iplemiyorum.

    ama şu salgın zamanı hemen hepsi risk grubunda olan güruhun umre haccına gitmesine niye kimse bir şey demez anlamadım. sen git boşa para harcayıp elin pislik aşiretine dünya para bırak, bir de virüs kapıp gel sonra da "devletim bize baksana mik mik mik" de.

    milletin tek derdi belki de zorunluluktan avrupa'ya gitmek zorunda kalmış olanlar.

    eyy troller nerdesiniz la? açsanıza bi başlık da "salgın zamanı umreye gitmek şart mı" diye? hatta oradan virüs getirenlere de o.ç. benzeri birkaç inci yumurtlarsanız tadından yenmez...
  • çıldırıcam artık ne yapsak batıyor bir tarafınıza
  • ben yas olarak bu hastalik karsisinda bagisiklik sistemimin yeterli olacagini dusunuyorum ve kendim icin cekinmiyorum ancak bana bulasirsa bulastirabilecegim yaslilar,bagisiklik olarak zayif durumda olan insanlar,kanser tedavisi sonrasi korunmasiz bir halde olan hastalar ya da kronik rahatsizliklari olan insanlari dusundugum icin ciddiye aliyorum. siz de ciddiye alin amina koyduklarim.
  • matematikte oran orantı dersinden kaçmayan her tipin abartması gayet normal olandır.
  • kusura bakmayın ama sizin amk ben, küfür etmeyim etmeyim diyorum, mal bitmiyor. lan sığır insanlar kendisi için mi korkuyor? anası, babası var, kronik hastalığı olanı var? abarttın abarttın he amk abarttım. sen de biraz abartsan bişey kaybetmezsin ama belki anan baban kazanır. tabi varsa tek baban.
  • abartma o zaman ingiltere gibi git sokaklarda dans et, eğlence yap, öpüş, sarıl. niye abartıyorsunuz ki!!!
  • olayın ciddiyetini idrak etmekte zorlananların abartmayla suçladığı tedbirli insanlardır.
  • siyasiler bir ölümün bile sorumluluğunu almak istemediklerinden en sıkı önemleri alıyorlar ki bence ekonomiye verilen zarar bu şekilde çok daha büyük.
    virüs'ün öldürdüğü kişiler belli. onlar evden çıkmaması gerekiyor. ölürlerse de yapacak bir şey yok. sırf onlar için tüm dünyanın ekonomisi geri dönülmez şekilde zarar görüyor.
  • bunun abartıldığını, trafik kazasında ölenlerin daha fazla olduğunu söyleyen insanların öncelikle tüm sevdiklerine bulaşmasını canı gönülden diliyorum.

    sonrasında da hastaneler tam kapasite çalışmaya başladığında ve tüm doktor ile hemşireler coronavirüs vakalarına kaydırıldığında acil bir hastalık ile hastaneye kaldırılmalarını yine canı gönülden diliyorum. size bakacak doktor beklerken yine düşüncelerinizi belirtirsiniz konu hakkındaki.
hesabın var mı? giriş yap