• bir d-smart şeyisi.

    uydu alıcılı televizyonlarda cı+ slot girişine sahip cihazlarda şifreyi kırarak d-smart şeyisii izlemek çin kullanılan akıllı kart.

    şifreyi kırmak derken hemen mal bulmuş mağribi gibi atlamayın. d-smart parasıynan iteliyor tabii ki bunu.

    avantajı, eşşeğin ziki kadar kutu, ikinci kumanda, adaptör, yok efendim ne bileyim hdmı kablosu gibi yarrak kürrek şeylerle uğraşmıyorsun.

    normal televizyonunu izler gibi tek kumandayla d-smart izliyorsun.

    ha ben 3 yıldır d-smart takılıyorum. interneti eh, idare eder. kablo ve kutu kalabalığı kalksın diye alacağım ama benim televizyondaki slotun üzerinde cl yazıyor. cl ile cl+ arasında fark var mı acaba. bilen varsa yeşillendirsin.
  • kendinden uydu alıcılı televizyonlar yaygınlaştıkça dsmart'ın modül teknolojisini yaygınlaştırarak, tepsi büyüklüğündeki receiveri kullanmak istemeyenlere sunduğu hizmet. açıkçası çok da tv izleyen biri değilim. kaldı ki maçlar nedeniyle evimde lanet olasıca digitürk platformu da mevcut. onu diğer odada kullanıyorum. bu dsmart modülünü ise bir ara iptal etmek için taahhüt bitiminde yenileme istemedim. adamlar mega paket için düşe düşe 10 liraya düştüler. sitelerinde aylık 47 lira istiyorlar mega paket için. maç dışında salonda ailecek bu meredi kullanmaya başladıkça; tek kumanda kolaylığı, hayvani büyüklükteki ikinci bir uydu alıcı ve bu nedenle sarmaş dolaş hdmi kablo kalabalıklığı vs. hepsinden kurtulmuş vaziyette dipçik gibi yayın alıyoruz.
    dsmartı beğenip beğenmemek aldığınız yayınla, buna karşılık ödediğiniz ücretle ve kanal içeriğiyle alakalı anlıyorum. lakin benim tek ihtiyacım nadiren de olsa birkaç film kanalı arasında zap yapmak, harika çekim ve içeriklere sahip viasat history izlemek, discovery'de denk geldiyse "nasıl yapılmış?" gibi sevimli kısa belgesellere denk gelmek ,eurosport'ta snooker,tenis,kayak seyretmek. evet ücretli kanallardan tek beklentim bu olduğu için ve receiver kalabalıklığından kurtarıp, kullanımı tek kumandaya indirmek gayet hoş aslında. kanal sıralaması da kullanıcıya kalıyor.
  • d-smart kutu ,kablo karmaşasından kurtulmak üzere almayı düşündüğüm hede.
    sözlükte hakkında az entry girilmesini pek anlayamadım .3-4 yıldır var olan ancak artı ve eksileri konusunda pek fazla kullanıcı yorumu göremediğim cihaz. cl ve cl+ arasındaki fark plus olanın güncellebilir olması.
    acaba yayın kalitesi açısından kutu ile arada bir fark var mı merak ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap