• büyük atatürk'ün, gençliğe hitabe'de sözünü ettiği "içimizdeki düşmanlar"dır.

    türkçe ezanı arapça'ya, türkçe anayasayı osmanlıca'ya çeviren, insanların masum inançlarını 'din elden gidiyor' demagojisiyle sömüren veya "minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kı$lamız müminler asker" diyen yeni nesil başbakanlar bu grupta işaret edilen insanların başında yer almaktadır.

    "laik cumhuriyet rejimini mutlaka bir gün yıkacağız" diyen başbakan yardımcıları, turk bayraginda degisiklik onerisini meclise sunan hain milletvekilleri de son dönemde sayısında büyük patlama yaşanan 'dahili bedhahlar' listesinde önemli yere sahiptirler.
  • günümüz itibari ile çok fazla yol katettiler.

    şu sıralar kendilerine dikkat etmeleri gerektiği tembihlenen gençliğin altını oymakla meşguller.
  • ezeli düşmanlarım, hayatım boyunca kendileriyle savaşacağım. atatürk'ün çok önceden uyardığı, ülkenin ileriye gidememesindeki en büyük engel bu soysuzlar. herkes atatürkçü, herkes atatürk'ü sevdiğini söylüyor fakat atatürk'ün istediği böyle bir şey değildi ki. atatürk'ün düşüncelerini özümsememiş, ne söylemek istediğine dair kafa yormamış, uyardığı bu düşmanlara karşı ülkesini savunmamış kişi benim nazarımda atatürk'ü sevmiyor, sadece popülizm peşinde koşuyordur.
  • yasaları ve yönetmelikleri, yabancı/yerli şirket çıkarları doğrultusunda değiştirenler mesela bunlara örnektir.

    halkın parasının halka hizmet yerine bu şirketlere aktarılması esasına göre görev yapar, ve bu görevi yürütürken, dokunulmazlık, birden fazla görev nedeniyle maaşlar, makam aracı, makam uçağı vb. onlarca ayrıcalıkları vardır.
  • son 4 gündür sayılarının ne kadar çok olduğunu ama kazanamayacaklarını gördüğümüz şer odaklarıdır. ekrandan bana hesabını keseceğim diye bağırdı mesela bir tanesi. baya gözlerini kocaman açtı ve dedi ki senin hesabını keseceğim.

    abi dedim, ne diyorsun? ne yaptım? insanlar ölüyor. üzülmeyeyim mi? yardım gitsin istemeyeyim mi?

    sen dur dedi. senin hesabını sonra soracağım.

    yok patron, ben hesabını soracağım.
  • bitmiyorlar allah'ın belaları. her yerdeler. kulağından tuttuğun gibi sikip atmak gerekiyor bunları.
hesabın var mı? giriş yap