• öncelikle otu boku freud'a bağlayanlar için; http://hizliresim.com/an2z1b

    kadın vücudunun bir estetik harikası oluşundan mıdır nedir bilinmez, erkek denen kütüksel organizmaya, yani bize oranla dans etmenin daha göze hoş gelmesi, sırıtmaması durumu.

    dans etmeyi bilmeyen bir kadın ve bir erkeği yanyana koyup verelim müziği ve hayal edelim. kadın denen muhteşem varlık, hiçbir dans bilgisi ve yeteneği olmamasına rağmen yaptığı küçük salınımlarla bile, erkek denen kalasa göre çok daha göze hoş ve seksi gelmektedir.

    tabii ben erkeğim belki bana öyle geliyordur ama eminim şu an bu entryi okuyan milyonların da bana hak verdiğini, "ulan şu zortlak harbiden doğru şeyler yazıyor, helal olsun adama" dediğini düşünüyorum.

    inanır mısınız geçen bir düğüne gittik, oturmaya mı geldiniz ısrarcısı teyzeyle epey mücadele etti pomçikim. ay ben oynamayı bilmem ki ihihi deyip piste bir çıkışı vardı benim melek pomçikimin, görmeliydiniz. bu kadar mı yakışır bir kadına oryantal dans allah'ım.
  • doğru olanlar önermedir karşımda güzel alımlı bir kadın sabaha kadar oynasa izlerim. ama o narin hanımefendinin yerinde hıyarın biri gelse 10 saniye dayanamam.
  • bilinen bir gerçek.

    istisnasız bütün kadınlar güzel mi dans eder? evet!
    çünkü neden? erkekler olarak çoğumuz bildiğin odun gibiyiz. vücut koordinasyonumuz, estetiğimiz sıfır.
    kadınlar ise zarif bir daldaki yaprak gibiler. en hafif rüzgarda dahi ahenkle titrer, yüreklerimizi titretirler...* *
hesabın var mı? giriş yap