• dark souls 3 oyununun the ringed city dlc'sinde yer alan ejderha türü boss. az önce kendisini saatler süren çabanın ardından yenmenin mutluluğu ile huzurlu bir uyku çekebileceğim. sorcerer olarak uzak mesafe mücadelesine uygun bir boss olması avantajtı ama yakın dövüşçülere allah sabır versin.
  • üstteki arkadaşı o kadar güzel anlıyorum ki acın acımdır dhgfg

    çok net söylüyorum nameless king getir götürünü yapar bu azmanın. 113 level 45 str build karakterim ve irithyll straight sword +5 ile 3 saatlik uğraşın sonunda kesip rahatça uyuyacağım boss kendileri. level kasıp geleyim dedim 1 level olmuş 80k soul onunla uğraşılmazdı. türlü türlü boss silahları veya bulduklarıma element basıp denedim ama oyunun başlarından beri kopamadığım irithyll straight sword ile kesebildim. zaten canı muazzam seviyede herife su tabancası gibi işliyor vuruşlar, üstüne ikinci fazdaki büyüye yakalanıp tek yemek inanılmaz irrite ediciydi. neyse ki battal gazi gibi atıla atıla yatırdım ve üzerinde kalan 5 estusu içip zevk sarhoşu oldum. sanırım güzel bir uyku olacak.
  • açık ara en zor boss.
  • fume knighttan zor değildir.kafasını nişan alın, gold pine resin kullanın.çok uzağında kalırsanız lazer saldırısı yapar ve dodgelaması kolay değil.kafasının etrafında takıldığınız sürece 5 dakka bile sürmüyor.zaten canı %25 seviyesine gelince riposte ile ölüyor.pyro buildlerin işi biraz zor ama.ayrıca bu arkadaşın lorea katkısı büyüktür.
  • souls like bosslarının zorluklarını araştırken bunu ilk sıralarda görünce çok şaşırdım

    kolay denilen boss'ları bile 100.denemede öldüren ben bunu nasıl ilk denemelerim birinde öldürdüm diye şaşırdım

    sebebi kısaca şu

    souls like yada başka tür fark etmez çok büyük bosslar teknik sebeplerden ötürü genelikle çok yakındaki hedeflerine vuramıyor sürekli uçup kaçmayan bosslara sürekli rushlayınca çoğu yeniliyor

    dediğim gibi uçup kaçmayınca hepsi kolay mesela benim boyutumdaki şövalye tipli oç bosslar bir kaç günümü alıyor
hesabın var mı? giriş yap