• normal boyaların iki katı fiyata ve ebata sahip olmakla aslında aynı fiyatta ve kalite bakımından market boyalarından kat kat üstün bir marka. ben sadece boyasını kullandım, onu tavsiye edebilirim. satın aldığım yerdeki adam bunu kullan bir ay saç kremi kullanman gerekmeyecek demişti, hiç öyle bir beklentiye girmedim, satıcı işte abartıyor dedim geçtim ama adam doğruyu söylüyormuş. her ne kadar günlük elektriklenmeye etkisi olmasa da suyu görünce saç yumuşacık oluyor. gerçi ben bunu boya silici * kullandıktan sonra kullandım, saçı açtıktan sonra birkaç gün dinlensin dedim iki gün ancak durabildim saçlarım bayağı yıpranmış gözüküyordu, boyadıktan sonra normal bir görüntüye sahip oldu belki standart bir boya ile boyasaydım yine yıpranmış görüntüsü kalacaktı. bunu ben de bilemiyorum.
    ama kullandıktan sonra hiç sebep yokken arkadaşlarımı arayıp böyle bir şey var haberiniz olsun dediğim ilk üründür. öyle de memnun kaldım.
  • şunu kullandığınız takdirde, 2-3 yıkama sonunda saçınızda kepek kalmayacaktır.şimdiye kadar gördüğüm en iyi kepek şampuanı.kuaförlerde falan bulabilirsiniz.
  • kalitelidir ama nedense fazla reklamı yoktur
  • ilk kullanım da bile yagının faydasını gordum.abartmıyorum harika bişi bende inanamadım. http://sachane.com/…in-sulfatsiz-sampuan-250ml.html sampuanı da ucuncu kullanısım fakat hayran kaldım. kesınlıkle cok işe yarayan urunleri var.
  • davines parma-italya'da kurulan güzellik ürünleri üreten şirkettir. italyanlarin güzellik anlayışı estetikten ziyade sürdürebilir şıklık ve tarz üzerinedir. nitekim ilgili markanın mottosu "the sustainable beauty" dir.

    türkiye'de ürünlerine ulaşmak kolay olmadığı halde yurtdışına göre pahalı satılmaktadır.

    ben kendisiyle wax arayışı içerisindeyken tanıştım. davines strong dry wax gerçekten yumuşak ve istediğiniz şekil vermek için imal edilmiş. kokusu sanki içerisinde kendisine ait bir parfüm barındırdığı hissini uyandırmakla beraber, şekil verdiğiniz saçınızın gün boyu aynı şekilde sürdürebilirliği açısından sınıfta kalmaktadır.

    örneğin benim saçım orta uzunlukta bir saç olarak (medium) istediğim şekli vermek için 2-3 kez fındık büyüklüğünde kutudan almam gerekti. bu wax yumuşak geçişler için ideal olabilir fakat 24 saatlik bir günde verdiğiniz şeklin gün sonuna kadar sizinle olmasını garanti edemez.

    şekil verme kabiliyeti: 3/5
    koku: 5/5
    fiyat: 2/5
    uzun saçlarda kullanılabilirlik: 2/5
    saçtan kolay çıkma: 5/5
  • uzun zamandır gereksiz kozmetik ve temizlik ürünü almama kararımı delip geçebilen tek markadır. fiyatı biraz fazla olabilir ama o kokusu o doğallığı paha biçilemez cinsten.

    kuaförümün tavsiyesi üzerine aldım. açıkcası bir sefer alırım bırakırım diyordum. ilk kullandığımda alışkın olduğum çiçek -meyve kokulu şampuan kokusunuda alamadım. kokusu o kadar keskindi ki kafa derim yandı, gözlerim yandı. vicks ile yapılan buhar banyosu hissi yaşadım. buram buram mentol ve bitki yağı kokusu..

    ama saç kuruyunca, güneş vurduğunda ısınınca, saç derim terlediğinde ve gece başımı yastığa koyduğum her seferinde o kadar güzel kokuyor ki. sanki ıtırlı bir tarlada koşuyorum gibi. ayrıca yağlanma yapmıyor.
  • türkiye'de yurtdışına göre güzel olan her şey gibi kat kat daha pahalıya satılıyor. yine de saç konusunda içerik bakımından iyi ürünler bulmak zor olduğu için her seferinde elim yine bunlara gidiyor.

    yalnız energizing şampuanı ne kadar iyiyse detox şampuanı o kadar kötü ve anlamsız. yani hiçbir işe yaramıyor. kendisini vücut scrub ı olarak kullanmak daha faydalı olacak sanırım.* onun dışında nourishing hair building pak isimli maskelerini kuru saçları olanlara gözüm kapalı öneririm.*her ne kadar bütçe düşmanı olsalar da hem saça hem çevreye dost bir marka oldukları için ilişkimizi uzun yıllar sürdüreceğiz sanırım.
  • us.davines.com/faq linkinde tüm şampuanlarının sülfatsız olduğunu belirtmiş saç bakım markasıdır. bundan dolayı, saç derimdeki bitmek bilmez kaşıntıya belki sebep olmaz diye bu markaya yöneldim. kaşıntı problemim kalmadı ama dermatit vs. gibi bir rahatsızlığım yoktu yanlış anlaşılmasın. sadece hassas saç derim vardı ve kuaför sülfatsız bir şampuan kullanmamı önerdi. tıbbi bir öneri değildi.
    bu markanın oi ve volu serisinin şampuanlarını ve saç kremlerini kullandım ve volu’da karar kıldım. oi saçları kuruduktan sonra yumuşacık yapmaktadır ama yine de ıslak tararken benim saçımda saç kremine ihtiyaç oldu. bunun yanında, ince telli, düz ve zaten hacimsiz diyebileceğim saçlarımı iyice sönükleştirdi. bu sebepten dolayı volu serisine geçtim.
    oi kadar saç kremine ihtiyaç duymasa da saçı tararken kırmak istemediğim için saç kremini de aldım ve bu seriden çok memnun kaldım. hacim vaadini gayet yerine getiriyor. saçta hafif ve yumuşak bir etki bırakıyor. saç kremini ise şampuandan önce uçlara sürüp dipleri şampuanlayarak kullandığımda daha iyi olduğunu düşünüyorum. bilinen yöntemle şampuan sonrası kullandığımda çok az da olsa ağırlaştırdığını hissettim ama kesinlikle oi kadar değil. kremin ve şampuanın yapısı hafif, neredeyse şeffaf ve jel kıvamında. saç kreminde alerjiye yönelik olarak fındık içerdiğini belirtmişler. denemek isteyenler için 75 ml. civarında boylarda da satılıyor. benim saç yapıma sahip kişilerin (bkz: ince telli saç) derdine çare olabilecek bir alternatif olduğunu düşünmekteyim.
  • bakır tona boyalı saçlar için olan şampuanı ilk kullanımda kendini belli ediyor. kokusunu ise ayrı bir başlıkta anlatmak gerek. müthiş bir koku. saçları özellikle bakır gibi ekstra bakım isteyen bir renge boyalı olupta buna uygun bir şampuan bulamayanlara şiddetle tavsiye edilir. yalnız saç maskesi ya da kremiyle birlikte kullanılmalı aksi takdirde köpürdükten sonra saçlar normalinden bir kaç tık daha fazla karışıyor. kerastase ‘ın havyar serisini bile denedikten sonra sanırım gerçek şampuanımı buldum.
  • daha iyisini bulamadığım için üç dört senedir kullandığım ortadan birkaç tık daha pahalı saç boyası, evde davines'le saçımı boyayıp içine itinayla ettikten sonra her iki ayda bir mecburen yine davines kullanan kuaförün yolunu tutuyorum, orada da güzelce karta bir miktar daha geçirip diğer iki ay bin türlü kısıntıya giderek mutlu yaşıyorum. kısacası,davines'le ilişkimizi gözden geçirmem gerek.
hesabın var mı? giriş yap