• sonunda yapmistir yapacagini ve ... ... smooth boogie takma ismiyle ... ... bir r&b albümü çikarmistir !

    saka mi lan bu diye afalladiktan sonra ciddi ciddi müzige atildiginia çikis sarkisi misunderstood ile ikna oldum.

    kaynak

    edit : görünen o ki demarcus bizle tasak geçmis, 1 nisan sakasi oldugunu açiklamis, sevenlerini rahatlatmistir.

    1 nisan
  • dün gece los angeles lakers karşısında 21 dakikada 20 sayı 10 ribaund yapmış. manyağın teki çooooooook büyük oyuncu olacak ama adam sorunlu baya. ayrıca bu sezon sadece 32 dakikada 22.2 sayı 11.6 ribaund ve 3 asist yapıyor ki gerçekten hayret edilecek bir performans.
  • dün geceki monta ellis performansından sonra rick carlisle reyize bizim kocaoğlana da bi el atıver demeleri gereken oyuncu. bu kadar büyük bir yeteneğin göz göre göre harcanması yazık, günah. umarım en kısa sürede kendisini adam edecek bir koç ve bir organizasyonun parçası olur.
  • bill simmons ile röportaj yapmış. ben seviyorum kendisini.

    http://www.youtube.com/watch?v=jsiq0ep4llu
  • ayarcıların kralı olmuş..

    reporter: do you know where slovenia is?
    boogie: do you know where alabama is?
  • muhabir, "do you know where alabama is?" sorusuna "yes, i know" diye cevap verseymiş ayar yiyicilerin kralı da olabilirmiş.
  • tam bir canlı bomba olan basketbolcu.
    yumruğu tam geçiriyordu 11 eylül 2014 abd litvanya basketbol maçında jonas valanciunas'a son anda durdu.
  • geçen sezonki müthiş hücum performansını devam etmesini umduğum takımımızın lideri. şu adam tek umudumuz ve ligdeki en iyi ve genç pivot. drummond arkasından geliyor. boyalı alanı müthiş kullandı geçen sene. vücudunu çok iyi kullanıyor. yeni sezonda da ayak oyunlarını hızlandırırsa gerçekten durdurulamaz seviyesine gelebilir çünkü bu adam çatır çutur orta mesafe atıyor ve takımlar istese çizgiyede gönderemez serbest atış sorunu fazla yaşamıyor yüzde 75 ile atıyor. çaylak yıllarında yaptığı aptallıkları da yapmadı ve kendine biraz oyuna verdi. sonuç; 22 sayı 11 rebo 3 asist ortalama. paul ve dunleavy tartışmaları dışında absürt bir olayada karışmadı. 70 e yakın maç izledim geçen sezon cousins'ın kendini bu kadar tuttuğunu hiç görmemiştim. yavaş yavaş mental olarak gelişiyor. umarım seneye gay ve onun yanına 3. bir yıldız oyuncu alabilirizde artık playoff yarışında oluruz.

    seninleyiz boogie !
  • dün gece clippers'a 34 sayı 17 rebound 5 asist ile fena ittirdi.
  • denvera 20 dk da 28 sayı atan oyuncu . bu sezon gümbür gümbür geliyor
hesabın var mı? giriş yap