• bu masum sorunun altında bir art niyet aramadım ben asdsaf. en nihayetinde gerçekten bu sorunun cevabını merak etmiş de olabilir kendisi. zira çoğu zaman ben de bu soruyu soruyorum kendime.
    (bkz: burası arabistan mı?)
  • olayda eksik bi şeyler var. durup dururken kimse kimseye böyle bir şey söylemez.

    gelen mesajlar üzerine edit: muhtemelen ya başörtülülerin fazla üremesi sonucu etrafta dolaşan şımarık veletler, ya da bağıra çağıra konuşan başörtülü kadınlar rahatsız etti. bir şey olmalı demeye çalışıyorum yani.
  • gündem yaratan, çarpıcı haberlere imza atan, ağrı söz gazetesi'nin haberidir.

    edit: ilk entrydeki link ağrı söz gazetesi web sayfasına ait idi.
  • bağırarak arapça konuşmuşlarsa söylemiş olabilir. zira haberde direkt başörtüsüne yöneltilen bir hitap göremedim ben.

    ayrıca "burası suudi arabistan mı?" demesinin neresi hakaret onu da anlayamadım.

    edit: belirtmek isterim ki şayet arapça konuştukları için böyle bir tepki göstermiş ise bu son derece yanlış bir harekettir. zira hiç sanmıyorum ki bir ingilize veya bir almana yüksek sesle konuşuyor diye" burası ingiltere mi veya almanya mı" diye bir tepki göstersin. kibarca uyarmak yeterlidir, daha fazlası terbiyesizliktir.
  • black mirror bandersnatch etkisinden çıkamayıp seçimi kişiye bırakan deniz çakır beyanatı.
  • bölücü itin tekidir o halde. kendisini modern ve çağdaş olarak nitelemektedir. zira siz bilmezsiniz ama insanların din ve düşünce özgürlüğünü kısıtlamak modernlik ve çağdaşlıktır. insanların dinlerine küfür ve hakaret etmek laikliktir.
    ayrıca insanların saçlarını kapatıp kapatmadığı konusunda kafa patlattığını göstererek ne kadar işsiz olduğunu göstermiştir. bunun gibi zihniyetler yüzünden bu ülke bu halde. yazıklar olsun bi an önce ülkeden siktir olup gitmesi dileğiyle
  • mevzu başörtüsü ise sadece arabistanda yok, dünyanın farklı bölgelerinde örneğin italyada bile var ancak mevzu dil ise arab turiste gösterdiği tepkiyi bir ingilize “ burası ingiltere mi “ diye gösterdi mi hiç ! saçma olmuş
  • (bkz: madurum da madurum)

    başörtülü bacılarımıza bu seçim öncesinde daha ne hakaretler edilecek bakalım.

    edit:
    biliyorum mağdur evet, madur değil!
  • iyi demiştir, ağzına sağlıktır.
hesabın var mı? giriş yap