• bugün tarafıma whatsapp mesajı yoluyla ulaşıp “size uygun aktif bir ders talebimiz bulunmaktadır” diye bilgi veren özel ders sitesi.
    bilgisi, tecrübesi olanlar yeşillendirebilir mi?

    sistemin çalışma prensibi bana şöyle açıklandı:

    türkiye’nin en çok ders talebi alan özel ders sitesi dersville www.dersville.com dan ulaşıyoruz size.

    o kadar çok ders talebi alıyoruz ki, bazı durumlarda üye hocalarımız yeterli olamıyorlar. bu tür durumlarda, bazı ders taleplerini sitemize üye olmayan ama sizin gibi iyi eğitmenlere de aktarmak istiyoruz. şu an, bu sebeple size ulaşmak istedik.

    siz de bizden ders talebi alan aktif 10.000 adet hocadan birisi olmak isterseniz, öncelikle aşağıdaki çalışma koşullarımızı okuyup, onaylamanız gerekmektedir.

    çalışma koşullarımız 1+2

    ders yönlendirmesi yapıldıktan sonra, yönlendirdiğimiz öğrenci ile çalışmaya başlamanız durumunda:

    hizmet bedeli:
    1.taksit: 1 (bir) saatlik ders ücreti (2.ders saati) 2.saati yaptıktan sonra ödenir
    2.taksit: 2 (iki) saatlik ders ücreti (10. ve 11. ders saati) 11.saati yaptıktan sonra ödenir
    olmak üzere toplamda 3 (üç) saatlik ders ücretidir.

    * buradaki ders saat ücreti sizin öğrenci ile anlaştığınız ders saat ücretidir, yani öğrenciden tahsil edeceğiniz 1 saatlik ders ücretidir. bir gruba ders anlatımı söz konusu ise kişi başına ücret değil, grup saat ücreti baz alınır. eğer dersleriniz tam 10 saatte biter ise 2.taksit ödemeniz 1 saat, toplam ödemeniz de 2 saat olacaktır.

    eğer, öğrenci ile anlaşamayıp derse başlayamaz iseniz ya da başladıktan sonra dersiniz 1 ya da 2 saatte biterse, herhangi bir ödeme yapmazsanız. 10.saate ulaşmadan ders biterse, sadece 2.saatin karşılığı olarak 1 saatlik ödeme yaparsanız. bize ödeyeceğiniz hizmet bedeli en fazla 3 saattir. farklı hizmet bedelli derslerin olması durumunda, ders yönlendirmesinde ayrıca şartlar size iletilir ve kabul ederseniz yönlendirme yapılır.

    sonuç olarak, her öğrenci ya da ders için hizmet bedeli olarak ikinci, onuncu ve onbirinci derslerin saatlerini bize ödersiniz.

    ödemelerini düzenli yapıp, derslerin durumları hakkında hızlı ve sağlıklı geribildirim yapan hocalarımıza sürekli ders yönlendirmesi yapılmaya devam edilir.

    yukarıdaki koşulları kabul ediyorsanız, "çalışma koşullarınızı kabul ediyorum” yazarak bu mesaja cevap atmanız durumunda size ders yönlendirmesi başlatılabilecektir. aksi taktirde bir daha size ders yönlendirmesi yapılmayacaktır.

    saygılarımızla

    dersville özel ders sitesi

    not-1: sitemizde ilanınızın yer almasını ve ders yönlendirmelerinde öncelikli olmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayarak kolayca profilinizi oluşturabilirsiniz:

    www.dersville.com/kayit

    not-2: şu anda size uygun aktif bir ders talebimiz bulunmaktadır. hemen size aktarabiliriz. 2-3 saat içerisinde sizden dönüş olmaması durumda bu ders başka bir hocamıza iletilecektir.

    saygılarımızla
    dersville
    www.dersville.com
hesabın var mı? giriş yap