aynı isimde "dexter (ayakkabı)" başlığı da var
  • --- spoiler ---

    simdi su bariz ortada ki cok zorlamislar her seyi. imdb deki 5 kusur puanini gorunce oha amina koyim dedim. nasil olur lan, dexter final yapcak da bu puani alacak. almis iste haci. bana da izlemesi bugun nasip oldu. hadi sasirt beni, hadi sasirt beni, surprise me motherfucker,camon diye diye son 20 dakikayi izledim. ama cidden sasirtti anasini satiyim.
    ben diziyi yerden yere vuracak olanlardan degilim. ama su bariz ortada ki dexter'a pek yakisan bir final degildi. oncelikle evelyn vogel ve zach karakterlerini final sezonuna sokup beni cileden cikaran senaristlerin aklini sikeyim. yahu dexter'i ne hale soktunuz, zach'i egitmek istemeler falan filan. ne gerek var boyle sacma sapan seylere. dexter, kendin gibi seri katil yetistirmek nereden kafana esti yahu. neyse allahtan bu birkac bolum surdu de saxon sikti atti zach'in kafasinin yarisini.
    gelelim evelyn vogel'a. senin karakterini sikeyim ya. sezon boyu kil oldum. ve her sahnede "saykopats, saykopats, saykopats" diye diye gina getirdi. saykopats soyledir, saykopats boyledir, dexter sen mukemmel bir saykopatsin diye diye dizideki omrunu tamamladi. olmuyo boyle seyler yakismiyo.
    hannah mckay ah canim benim. sana kotu soz soylemek buyuk gaflettir. guzelligine kurban senin. ama arkadasim, sen her yerde aranan bir zanlisin. hic mi insan kamufle olmaya calismaz ya. sapsari guzelim saclarini aca aca dolaniyon ortalikta. ne bileyim bir sacini boyat, bir gozluk tak, biseyler yap. ben buradayim tutuklayin beni diye haykirmanin anlami yok be gulum.
    simdi hannah mckay e hasta olmamak elde degil bunu anlarim dexter morgan. yalniz koskoca dexter'i uckuruna bu kadar duskun bilmezdik yahu. adam her seyinden vazgecti hannah icin. bu nasil bir ask bu nasil bir tutku yahu. dexter i boyle bilmezdik vallahi.
    debra'm ah debra'm. oliver saxon u oldurmeden agabeyinin sana birakmasi en buyuk fiyaskoydu iste benim gozumde. ulan oldurmeden gidemem arjantine diye bebek gibi agliyodun, ne oldu da son raddede vazgectin bicagi saplamaktan. ılla debra olecek ha? yok oglum kabul etmiyorum. debra gonlumuzun sultani, olemez.
    debra yaraliyken, yogun bakimdayken ve koma halindeyken, bizim miami metrodaki ekibimiz neden hic gozyasi dokmuyor. ulan cok basit bir seymis gibi o kadar rahat davraniyolardi ki, dedim heralde mermi siyirdi. ulan kadin obur tarafa ucuyor, ne bu rahatlik.
    dexter laf geldi sana. bi askin yuzunden ne hale getirdin etrafindakileri. debra'ya yapmadigin kotuluk kalmadi be. sorumsuz agabey seni! oduncu oldun ciktin basimiza. ancak "cevremdeki herkesi mahvettim, harrison ve hannah'ya bunu yapamam" lafini tuttum oglum. ama keske o firtinayla sen de gideydin sister'inin yanina. oduncu olmak nedir?

    kah soyle kah boyle bitti dizi. bu sezonki oyunculuklari, ozellikle final bolumundeki oyunculuklari begenmedim.zirlamasi gerekiyordu cogu kisinin. ama yoktu iste. final fiyasko degil benim gozumde. ıyi bir final de degil. yine de guzel yanlari yok degil. debrayi okyanusa birakma olayi en iyi taraflarindandi.
    agzimizda mayhos bir tat kaldi diyebilirim. en cok da intronu ozlicem dexter.
    not1: saykopat=psychopaths
    not2: yazdiklarimda tutarsizlik yahut yanlislik gorenlerin derhal bildirmesi onemle rica olunur. belki ben dikkat etmemisimdir yahut yanlis anlamisimdir falan, o kadar sovduk hatali is yapmayalim.
    ekleme: sunu demeden gidemem. senarist the dark knight rises'in etkisinde kalmis. firtinaya, denizin derinliklerine dogru olume gidip bir yerlerden oduncu siluetinde hortlamak gibi.
    --- spoiler ---
  • sırf breaking bad'in gölgesinde kalmasın, doya doya izleyim diye 8. sezonunu 1. bölümden sonra büyük sabırla biriktirip harika bir bayram tatili keyfi yapmamı sağlayan dizi.
  • --- spoiler ---

    7 senedir takip ediyorum, efendim yarrak gibi bitmiştir dizi.

    --- spoiler ---
  • en sevdiğim dizi ve karakterin sonunu görünceki tepkim: amına koyim dexter.
  • dün gece final bölümünü izleyeek veda ettiğim dizi.
    --- spoiler ---

    sabah kadar debranın öldüğünü düşününce boğazım kilitlendi uyuyamadım a.q ... o hayat dolu kadın öldü .. delirecem sanki gerçekmiş gibi üzüldüm . bu ne lann.
    --- spoiler ---
  • tv'nin en baba katili.
  • --- spoiler ---

    nice babayiğitler katletmiş dexter morgan'ın, kendisini katletmek konusunda başarısız oluşunu gözler önüne sermiş bir final bölümüyle vedalaştığım sağlam dizi.yaşama içgüdüsü dexter'ı öldürmekten alıkoyabilen tek faktör olmuştur. içi daha çok doldurulacak, bomba gibi bir final de yapılamazdı demiyorum, ancak yerden yere vurulmayı da en azından bu ölçüde haketmiyor zannımca.
    --- spoiler ---
  • gecenin bu saatinde bitirdiğim dizi.

    --- spoiler ---

    mutlu sonla dizi biterse senaristleri dövüyorlarmış

    --- spoiler ---
  • merak edip 1-2 bölüm bakayım nasıl bir diziymiş dediğim ve şu an 3. sezonunu bitirdiğim dizidir.
  • --- spoiler ---

    (bkz: oduncu)

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap