• dünyanın en iyi kalpli insanları tarafından yönetilen, şahane kimyasal ürünler satan site.
    minik güneş lekelerim için doa kozmetik'ten gül suyu, doa kimya'dan da %10'luk glikolik asit alıp tonik yapmak istedim.
    alışveriş ücretini kredi kartı kullanmadığım için kendilerine eft yoluyla ödeme yapacağımı, işsiz olduğum için 2 ayrı kargo parası ve eft masrafı (ürünlerin fiyatı ve kargo ücreti zaten çok uygun olduğu için çok çekinerek yazdığımı belirttim) ödemek istemediğimi bu yüzden alışverişin ödemesini tek bir yere yapıp alışverişin birleştirilmesinin mümkün olup olmadığını öğrenmek için kendilerine mail attım ve gelen cevap; "siz istediğiniz ürünü söyleyin hediyemiz olsun"
    tabi başta şaka yaptıklarını düşündüm. ancak bugün 2 adet glikolik asit şişesi var elimde (1 adet sipariş verecektim).
    başka ne diyeceğimi bilemiyorum. yolları açık olsun. aklıma geldikçe kendilerine dua edeceğim.
  • (bkz: doa kozmetik)
  • kimyasal peeling asitlerini kullanıp memnun kaldığım firma. ayrıca ilgili insanlar gerçi ulaşmak biraz zor oluyor ama uzmanları çok bilgili.
  • dün ilk defa alışveriş yaptığım ancak ödeme sonrasında ne bir mail, ne bir mesaj geldiğinden tedirgin olduğun firma. sipariş durumuna bakıyorum sadece ödeme alındı yazıyor. online iletişim kısmından yazdım şu an çevrimdışıyız yazıyor. bu ne genişliktir anlamadım. doa kozmetik ile ortak bi alışveriş sayfası olsaydı keşke. sitesi çok dandik.

    edit: sms ile kargo takip numarası göndermeyi lütfettiler. 2 saat sonra da kargocu kapıyı çaldı daha ne istiyorsam ben de hayret bişi.
  • nedense artık aktif satış yapmayan firma. her üründe stoğa girince haber ver uyarısı var ancak aylardır stoğa giren ürün yok.
    ne oldu acaba? halbuki piyasadaki en kaliteli asitleri satan firmaydı.
hesabın var mı? giriş yap