• bir arkadaşımın başına gelen rezil olay.

    arkadaşım ve oda arkadaşı, 27 kasım saat 01.30 gibi izmit kuruçeşme dominos'tan 3 adet adına "bol malzemos" denilen pizza çeşidinden sipariş veriyorlar. gelen pizzayı yerken kenar kısmında bildiğiniz tam boy solucanı fark ediyorlar. arkadaş belki de orayı fark edene kadar birkaç solucan yedi de haberi bile olmadı.

    olay twitter'a da taşınıyor ama firmadan herhangi bir ses yok tabii ki. ben de gündemi genişletmek adına onların da isteğiyle olayı burada başlık açmaya uygun gördüm.

    olayla ilgili tweet, görseller ve fatura:

    https://mobile.twitter.com/…tus/1067196078762745860

    https://s2.eksiup.com/d76a692d2825.jpg

    https://eksiup.com/0e8a4fb50576

    insanın en tabi haklarından olan sağlıklı beslenme ve hizmet bedelinin karşılığını alabilme hakkından bihaber olan bu saçma sapan firma gereken tepkiyi çekmelidir. "özür dileriz, alın size bedava 2 pizza" gibi küçük esnaf çakallığı, gelmesi gereken tepkiyi azaltmamalıdır. bir ürünün bedeli ister 2 lira olsun ister 2 milyon lira; eğer siz bu bedeli ödemişseniz karşılığını alabilmelisiniz.

    edit: fatura linkini düzelttim

    edit reloaded: firma ses vermiş ama bu onları aklamıyor. vurmaya devam, ölmez bunlar kolay kolay *

    edit revolutions: arkadaşlar, adamlar yurtta kalıyor. ne evde yapması, ne makarnası allasen? ayrıca kırkayak ya da çiyan olması rezalet boyutunu değiştiriyor mu onu da anlayabilmiş değilim. bir de dominos'tan almışlarsa bu durumu hak etmiş mi oluyorlar? çıldırttınız lan gece gece.
    neyse. firma iletişim bilgilerini almış ama aramamış, arkadaş arayıp şube müdürüyle konuşmuş. müdür üzgün olduğunu belirtmiş ve "keşke konuyu sosyal medyaya taşımaktansa önce bizimle iletişime geçseydiniz" demiş. gerekçesi ise zan altında kalmalarıymış. bence makul bir gerekçe, sanırsın iftira atılmış.
  • oha, gercekse tam ortalikta duran solucani nasil gormemis satan kisi. hayir, pis yerde is yapiyorsun falan da en azindan kimse gormesin diye en ustte, ortalikta duran solucani da al at cope.
  • küçücük pizzadan koyun sürdsü çıkacak hali yok tabii ki solucan çıkacak müşteri şaşırıyor haliyle tabi,leyn yatacak yeriniz yok be allah'sız kitapsızlar.
  • dikkatsizlik konusunda master yaptığımdan dolayı ben onu zeytin zannedip löpletirdim.
  • sipariş verecektim anlık olarak vazgeçtim
  • daha çok ibneliğine koyulmuş gibi duruyor ama...
    (bkz: pizzaya tüküren kurye)
  • rezaletten bağımsız olarak konuşuyorum. allah rızası için pizza mizza yemeyin dışarda.

    canınız mı çekti. alın çift lavaş, arasına domates, peynir, zeytin, roka, tere, nane koyun. bir güzel dürüm yapıp yiyin amk. bizim orda sokum derler. o pizzadan hem daha ucuz hem de daha sağlıklı olur hiç değilse. sosisli, salamlı, boklu, püsürlü hazır pizza nedir allah aşkına ya? solucan bile daha protein ağırlıklıdır ordaki zerzevattan.
  • adamlar çıtayı resmen arşa koydular valla helal olsun. yalnız o solucan değil çiyan.

    (bkz: bear grylls bunu beğendi)
  • 10 dk önce yedim oradan pizza, yapmayın, kusacağım şimdi
  • içerisinde solucan değil, kırkayak bulunan pizzadır.
hesabın var mı? giriş yap