• instagram'da sponsorlu olarak fragmanını görmek zorunda kaldığım; elli dokuz saniyede boştan bir film olduğuna ortalama iq seviyesine sahip herkesin kanaat getireceği film.

    fragman

    hayatında aile sevgisini hiç tatmamış olduğunu düşündüğüm senaristin mantığına göre kadının düğmesi açık olur ise sevişilir, abaza komedisine aklı çalışmış ancak.

    sosyal medya yöneticisi kim ise ona da selam olsun; bu filmin boş gibi olduğunu yorum olarak yazınca, yorumu instagramdan siler.
  • 15 haziran’da vizyona girecek olan komedi kategorisindeki türk filmi.

    ferdi sancar ve cezmi baskın'ın ilk başrol deneyimi. yıllarca yan rollerde hep kaliteli espirilerine güldüğümüz iki karakter. hangi birimiz yahşi batıda johnie walker karakterini unutabilir. yada hala ortamlarda "karıncalar film çevirmiş" espirisini vizonteleden çalıp hangimiz yapmıyoruz. ilyas yalçıntaş'ın ilk filmi ve rahmetli cem korkmaz'ın son filmi olmasıda kaderin cilvesi.
  • fragmanına mecburen maruz kaldım. bir şey yazmaya değmez. çöp..
  • çok sürmeyecek 2 ay sonra youtube'ta yapımcı firma tarafından paylaşılacak filmlerdendir.
  • ulan bunu diyecegimi hic dusunmezdim.enes batur bundan daha iyi lan galiba. iki filmi de izlemedim allaha sukur ama fragman diye koyduklari seyler karsilastirilinca enes abinin filmi daha iyi duruyor. tebrik ederim bu kadar sikko bir film yapmayi basardiklari icin.
  • berbat şuan sinamadayım çıkmayı planlıyorum
  • bundan yıllaaar önce ben bu filmde figuran bir doktor olarak kameranın karşısından geçmiş bulunmuştum zahmet edip de filmi aramadım ama ansızın aklıma düştü şimdi de filmi bir türlü bulamıyorum var mı yeşillendirecek baba yiğit
  • film bize ne anlatmaya çalışmış, ne aktarmak istemiş, anlamak mümkün değil. heralde filmde oynayan oyuncular paralarını alıp kenara çekilmişler.
    yahu bakmadınız mı hiç, biz ne çektik ortaya ne çıkardık,bunun edebî değeri nedir diye hiç sorgulamadınız mı?
  • 2 imdb puanına sahip bir bok.
    netflix'te türk filmi izleyeyim diyerek izlemiştim. bu kadar kalitesiz, özensiz bir şeyle daha karşılaşamam muhtemelen. eve dönerken bindiğim otobüste daha iyi bir senaryo yazabileceğimi düşünüyorum. tam anlamıyla bir bok. eğer bu başlığa hür iradenizle geldiyseniz size olan saygımın azaldığını belirtmek istiyorum.

    (bkz: ben ettim siz etmeyin)
  • berbat bir video..
    komedi filmi diyemeyiz..
    salak salak koşuşturma var, senaryo yok..
    bunu yayınlayan netflix'e üye olup para mı vereceğiz bir de?
    puan: 1/10
hesabın var mı? giriş yap