• (bkz: asım can gündüz)

    edit : yeteneklerimizden sadece biri bu adam. kıymetini bilmediğimiz başlık altına yazılan nice yeteneğin bu listede yer almaması, alamaması onların değil bizim suçumuz. evet bizim hepimizin. el birliğiyle tükettik hepsini.yaptık bunu.yazıklar olsun. şimdi koşarak yatağıma gidip yüzüstü kapanıp ağlıyacağım.*
  • (bkz: hasan cihat örter)

    üstada ayıp etmeyin ulan!
  • muhammed suiçmez
  • listenin bokunu cikartma girişimi. 10, 20 desen neyse de 200 nedir yahu, 10 binlerce gitarist var sanki profesyonel olmus. adamlar liste tamamlansin diye sona james'i eklemisler. james hani, vokal olan.

    ben de cem köksal yazayım bari.
  • gabriella quevado
    inanmıyorsan bak: (bkz: https://www.youtube.com/watch?v=j1q4-tzmi28)
  • bu listeye göre murat kekilli 201. olarak yerini alacaktır. en iyi 200 neymiş?
  • yanlış yapılmış listedir. tövbe deyin lan çarpılırsınız. şüphesiz ki gitaristlerin tanrısı erkan oğur'dur ve akın eldes onun elçisidir.
  • osuruktan yapılmış listedir. listede canlı şovlarda kendi yazdığı soloyu bile çalamayan kerry king, albüm kayıtlarına bile girmeyen ve standart bir gitar bilgisi olan, asıl işi vokal olan james hetfield falan var. popüler grupların bütün gitaristlerini almışlar, liste yapmışlar.

    dave mustaine ve marty friedman gibi kaliteli gitaristlerin daha fazla olması gerekirdi.

    edit: bu entry sonrası "beynin yıkanmış senin" gibi mesajlar geldi.

    evet, dövmeli kel kerry aslında tam bir müzisyen, gerçek bir müzik adamı. fakat dış mihraklar marty friedman gibi bir sefili daha kalifiye görmem için benim beynimi yıkadı.

    hiçbir şey kaçmıyor sizden de.

    edit 2: 2000'lerin başında oluşan megadeth şovenizmi benim beynimi yıkamış sanırım. öyle dendi şimdi de. 2000 ve megadeth arasında bir bağ bulamadım, ama doğrudur. ne de olsa herkes müzik dehası burada.

    edit 3: aynı arkadaş metal müzikte en fazla kült eser bırakan grup metallicadır. megadethin yaptığı iyi parçaların 30 la çarpımı falan ediyor dedi. evet. parça yazmak içten gelen bir şey teknik en son etkileyen bişey o yüzden malmsteen falan da abartılmıştır dedi. led zeppelin 3 parçası dışında cacıkmış, iron maiden da 2 albümü dışında hayal kırıklığıymış.

    ben beynimi aldırmaya gidiyorum, çünkü başka türlü özümseyemedim bunları.
  • (bkz: synyster gates) in de içinde bulunması gerektiğini düşündüğüm liste. james hetfield' dan bir kaç kat daha iyi bir gitaristtir zira kendisi.
  • ewan dobson u göremeyince beğenmediğim listedir.

    ewan reyiz kim demeyin kalbinizi kırarım.

    https://www.youtube.com/watch?v=exqpyte8tv

    edit: ben linki verdikten sonra youtube yamuk yaptı. ewan dobson time 2 yazın. o video.
hesabın var mı? giriş yap