• ilgili video

    şaşkınlıkla izlediğim videodur. anlattığı şeyler kısmen mantıklı ancak ondan ziyade konuşma tarzının oldukça düzgün oluşu çok şaşırttı. dikkatle izledim bir kere bile ağzını yüzünü yayarak konuşmadı. bu bir değişimse tebrikler, rol yapıyorsa da tebrikler.

    edit: emin olamayıp videoya tekrar baktıktan sonra "kısmen" ifadesi eklendi.
  • videoyu 20 saniye izleyebildim, bu 20 saniye içinde 5 6 tane farklı boyalar sürdü yüzüne evet bildiğiniz yüzünü tual gibi boyadı. eğer güzel olmak için yüzüne bunları yapan birinden tavsiye alacak durumdaysanız allah yardımcınız olsun zira bu ıq'nuzun maksimum 70 olduğunu gösterir.
  • başında söylediklerini yaparsanız “erkolar kapatılsın” diye x atarsınız. sonlara doğru dedikleri doğru. taktik vermiyorum dedikten sonra videonun kalanı taktik oraya anlam veremedim. boya badanaya devam etmesini ve gerçekten taktik vermemesini diliyorum.
  • makyaj yaparken ilişki tavsiyesi vermek ne lan? o makyaj ve estetikler olmasa görürdüm senin ilişki tavsiyeni*
  • usenmedim sonuna kadar izledim.

    duygu kendine bir loophole buldugunu dusunmus. sik sik (turkce karakterin olmamasinin yarattigi cift anlamliligi ilk kez sevdim) "bakin rol yapin demiyoruumm oyle olun diyorum" diyor fark etmissinizdir.

    ulasilmaz gibi yapmayin ulasilmaz olun falan filan. bacim diyelim bu oneriler hakli oneriler, e zaten bunu yapanin senin aklina ihtiyaci yok, yapmayan ve buradan akil alarak yapan da rol yapmis olacak cunku kendisi ozunde oyle birisi degil.

    bunlar gercekten evrensel iliski dogrulari olsa bile oyle ol deyince olunabilir mi allasen? insanlar degismez diyen de sensin videonun icinde. birisi videonu izleyecek ve birden oyle olacak ve bu rol yapmak olmayacak. halamin sakali olsa amcam olurdu duygucum. millet ufacik bir degisim icin 4 sene haftada 3 kez divana yatiyor yahu*

    hadi kiz influencer, isi boyle sikko sikko videolar çekmek, bundan para kazaniyor. bunu izleyip cik hikli yiii mikimmil diyenler peki. kendinizi bir videoyla degistirip ayni zamanda rol yapmamis olmak nasil mumkun olacak? bunu dusunecek akliniz, mantik yurutme yeteneginiz yok maalesef. muhtemelen bu aliklik yuzunden de erkeklerle isleriniz asla yaver gitmeyecek. ucte arayinca acsaniz bundan daha iyi olur en azindan kendinize uyacak birisini bulursunuz oyle ya da boyle. duygu ozaslan tavsiyesi ile hareket edecek kadar saskin olursaniz sizi daha cok uzerler.
  • hadsizliktir.

    videoda ilişki taktiği verirken bu kesinlikle taktik değil diyen, kavram kargaşasına sahip low iq bir insan(!) tarafından verilmiştir.

    ayrıca söz konusu metin yabanci bir insandan dümdüz çalınmıştır.

    vasıfsız karı, fikri bile çalıntı. kendisine ait bir düşüncesi yok, beyni başka insanlarin depolama alanı :))

    edit :
    çal nigga çal
  • yüzüne resmen badana yaptı ve değişen birşey olmadı. kadın olmak zor iş, yarım saat uğraştığı şeye bak, allah bilir bunu hergün yapıyordur.

    edit: sevgili duygu özaslan fanları, vurmayın artık öldüm! niye seyrettim? çünkü yüzüne ne yapmaya çalıştığını merak ettim. böyle bir sunumla ahaber i bile seyredebilirim.

    söyledikleriyle ilgi fikrim ise ektedir saygılar...
  • taktik yok diyor bir de. lan senin hayatın taktik, hasta ruh.

    dediklerinin çoğu saçmalık ve küstahça bu arada. uyduruk felsefelerinizle zehirliyorsunuz insanları.
  • iyi ki taktik videosu değilmiş.
    taktik verilecek olsa neler olurdu acaba.
    şunları yapıp da bir erkek o kızla evleniyorsa sıkıntı büyük demektir
    bana böyle videolar
    mutsuz olup sosyal medyaya en mutlu biziz pozu verenleri hatırlatıyor
    bir de insan kendi yapamadığı şeyleri başkasına daha kolay öğüt verir
    o vibe ı aldım.
  • hem yüzüne bu kadar boya sürüp hem de hala nasıl bu kadar sağlıklı bir cilde sahip olabiliyor acaba? maşallah ablama. dediklerini hiç dinlemedim bunu düşünmekten.
hesabın var mı? giriş yap