• whatsapp son görülme sorununu bir nevi çözmüş şahıstır kendileri.
    bakın burda
  • kendisini hiç tanımam ama atsan atılmaz satsan satılmaz yüsyuvarlak yüzlü, nurtopu gibi bir ortak arkadaşımız var kendisiyle, onu iyi biliyorum.

    bir gün rakı masasında denk gelip* bu ortak arkadaş hakkında konuşmak isterim kendisiyle ;)
  • :) hassiktir, adına ekşi sözlükte başlık açılmış :))

    benim başımın belası lan bu herif :/

    ekleme: bana 100 lira da borcu var, ne ödüyor ne inkar ediyor.
  • son zamanlarda herkesin aklında olan soruya cevap vermiş ve bizlere uygulamalı olarak göstermiş adam. denemiş ölçmüş biçmiş. aydınlandım panpa..

    not: bu adam bir de 8 senelik arkadaşım. sanırım artık sınırları gözden geçirmenin vakti geldi. _____________ şu çizgiyi geçme artık. :s
  • yanılmıyorsam webtekno adlı sitedeki meşhur teknolojiye atarlanan adam'ın ta kendisi.
  • teknolojiye atarlanan adam olarak duydum kendisini ilk. oradan muhabbeti çok güzel. instagramda ekledim, takip ediyorum kendisini ama inceden uyuzlandım nedense. baktım sonra kendi kanalını açmış youtube da. neyse az önce yemek söledim bilgisayardan da bir şey açayim derken aklıma bu arakdaşın kanalı geldi youtube'da. kanalın tanıtımını dinlerken ' bilgisayar karşısında yemek yerken izlemeniz için bir şeyler koyuyorum' şeklinde tanımlamış. bence bu adam bu işi biliyor dedim içimden.
  • eğlenceli bir youtuber kendisini ,uzun zamandır takip ediyorum kendi kişisel kanalınıda açtı.
    kanalı[https://www.youtube.com/user/ekinkollama https://www.youtube.com/user/ekinkollama]
  • daha önceleri webtekno 'da, adından da anlaşılacağı üzere teknolojik gelişmelerle ilgili bir web sitesi, "teknolojiye atarlanan adam" rumuzuyla telefon,tablet, oyun vs. incelemesi yapan şahıs. şimdilerde bir youtube kanalı açmış kendi adıyla ama formatı tamamen değişirken kişilik olarak eski rumuzunu koruyor. insanları, yerleri tanıtan video çekmiş ama videoda sanki beğenmediği bir telefonu anlatıyor havası var. tamam belki mizacı böyledir o zaman eski formatına dönmesi daha mantıklı olur zira o formatta sevimli bu formatta itici duruyor.
  • teknolojiye atarlanan adam olarak daha çok beğendiğim şahıs. keşke daha çok böyle iğrenç videolar çekse :) bişey öğrenmek için değil, eğlenmek için izlenen adam özetle.
hesabın var mı? giriş yap