• belki benim bile içinde olduğum asalaklarla dolu olması olayı.

    çok açık ve net söylüyorum bu asalaklar türkiye cumhuriyeti değerlerinin alenen aşağılanmasını normalleştiren yaratıklardır.

    neden mi böyle düşünüyorum açıklayayım.

    bu normalleştirici gerizekalılar hukuka aykırı olan bir olayda, yapılan bir saygısızlıkta, yapılan bir haksızlıkta vb. ne varsa fav ve artı oy almak uğruna ironi adı altında bu pisliklerini kısa kısa entrylerle başlıklara döşerler.

    şimdi şöyle anlatayım, falanca gazeteci haksız yere tutuklanıyor başlık bu. başlık altına cevap olarak yazılan entry şu şekilde;

    (bkz: yeni türkiye) (bkz: sadece tutuklandığına şükretsin)(bkz: fetöcü ilan edilecektir) gibi. tabi favlar şukular havada uçuşuyor.

    başka bir başlık, falanca üst rütbeli asker fes ve sarıkla dolaşan ere ceza veriyor. başlık altına cevap olarak yazılan entry şu şekilde;

    (bkz: yarbay ve astsubayın fetö suçlusu çıkacağı olay)

    başka bir başlık, falanca kişi haksız bir duruma karşı çıkıyor. başlık altına cevap olarak yazılan entry şu şekilde;

    (bkz: yarına kalmaz tutuklanır) (bkz: birazdan evinden alırlar) (bkz: yeni türkiyede falan falanı savunmak) (bkz: yeni türkiye)

    başka bir başlık, falanca kişi tacize uğruyor. başlık altına cevap olarak yazılan entry şu şekilde;

    (bkz: o saatte orda ne işi varmış) (bkz: şort giymeseymiş) (bkz: yeni türkiye) (bkz: öldürülmediğine şükretsin)

    başka bir başlık, falanca kişi bir haksızlık karşısında başkaldırıyor direniyor. başlık altına cevap olarak yazılan entry şu şekilde;

    (bkz: yarın fetöden tutuklanır) (bkz: ertesi gün fetöcü ilan edilecektir)

    örnekler daha yüzlerce kez çoğaltılabilir.

    olay ne biliyor musunuz bunların hepsi yazıldıktan sonra gerçekten olunca hiç birimiz tepki veremiyoruz. hiç birimiz karşı çıkamıyoruz. çünkü şakasını yapmışız, aslında şaka yaparken gerçekten de olacağını içimize sindirmişiz.

    sözlerimi küfürle sonlandırmak istemem ama dayanamıyorum bre orospu çocukları siz başlık altına (bkz: yeni türkiye) yazınca ne oluyor söyler misiniz. yeni türkiyeyi normalleştiriyorsunuz. yarın bir gün adamlar türkiye cumhuriyeti değil artık yeni türkiyeyiz dediği zaman göt gibi kalacağız hepimiz. çünkü o kadar çok esprisini yapmışız ki artık gerçeği bize şaka gibi gelecek.

    son olarak şunu söyleyeyim, yapacağınız ironiyi sikeyim sizin.
  • karşıma çıktıkça bu asalakları ifşa edeceğim başlıktır.

    başlık (bkz: tib'in +18 siteleri kısıtlama yetkisinin iptali)

    entry aym bunu ağır öder

    sen hangi hakla anayasa mahkemesine yaptırım uygulanacağını söyleyebiliyorsun.
hesabın var mı? giriş yap