• "ne istediler de vermedik" cümlesindeki önce isteyenlere toz kondurmayan sonra aralar bozulunca da verenlere toz kondurmayanlardır.
  • gercekten bunlardan cok vardir. turkiye'de yasayip turk'un ismini agizlarina almaktan imtina ederler. zamaninda cok sevdikleri bir bunak hoca vardir. sonradan nedense dusman olmuslardir bu bunaga. bir de acilim denen bir olay var ki, dostlar alisveriste gorsun tarzidir. o zamanlar "analar aglamasin" derlerdi, simdi kendilerini gayet utanmadan milliyetci olarak nitelendirirler. ama ait olduklari milliyet belli degildir. turk desen kabul etmez. arap desen o da degil. ama araplara cok buyuk askla baglidirlar. turk adini duyduklari zaman istisnasiz sizi postal yalayici olarak yaftalarlar.

    sorsan sehitlere cok onem verirler ancak, desen ki; zamaninda sehitlere kelle dendi. hemen fetocu, xyz diye damgalarlar. sucluluk psikolojisi iste naparsin? bir de zamaninda ayaklar altina alinan milliyetcilik vardir ki, hic sesleri soluklari cikmaz. olu taklidi yaparlar. neden? takkiye boyle bir sey iste. isine gelirse megri megri diye aglarsin. capiniz bu kadar.

    he cocugum he, en milli ve yerliler sizlersiniz. valla bak. 200 kere soyleyince oluyormus, capsizlar sizi. yalan bir dunyada, bogaziniza kadar yalan icinde yasiyorsunuz. tek bir isiniz var. yalan satmak. baska da bir sey degil.

    cok milliyetcisiniz onu gorduk. turk bayraklarina neler yaptiginizi da gorduk. oyle bir ulke dusun ki, adam daha ulkeyi kuranin adini soyleyemeyecek. kalkip onu bunu vatan hainligiyle suclayacak? anca cin mali araplardan beklenecek hareketler bunlar.

    ulan o kadar kansizsiniz ki, isid tarafindan kacirilip oldurulen iki tane askerin adi gectigi zaman konu degistirirsiniz siz. biz soruyoruz, oldu mu olmadi mi diye? sizin yaptiginiz yuzsuz sekilde les sehit edebiyati yapmak. simdi kendi sehitleriniz de olmus. bildigim kadariyla bu cok acik ve net sirk kosmaktir. ama din ile bir alakam olmadigi icin, sozu burada daha yetkili arkadaslara birakiyorum.
  • elinde din kitabı sallayarak;bayrağa sarılı şehit tabutuna dayanıp miting yapan çomarın peşinden gidenler vatan hainidir.
    dün, bugün ve de yarın tüm teröristlerle,ona para yağdıran tüm dış devletlerle işbirliği yapar,vatanı satar,servetine servet katar,gerçek vatansevere de iftira atar orospu çocuğu.
  • silah kullanmadıkça, ayrılıkçı eylemlerde bulunmadıkça kimse vatan haini değildir.
    abd ile pazarlık yapmadıkça, doğayı talan etmedikçe hain olamaz kimse. vatan toprağını istilaya açan, milleti ikiye bölen kimse de vatan haini olamaz.

    aman efendim siz de pek saçmalıyorsunuz. yok şu hain, yok eğer anahtar kelimeleri kullanıyorsak kesin hainizdir. ne devlete, ne millete faydanız var. ne üretiyorsunuz ki başkalarına hain diyorsunuz. anca tüket. sıç. sonra birilerine hain de. amannn siktirin gidin, kendinizi parmaklayın. kendinize yaptığınız en iyi şey bu olur. birilerine suç atarak zevk alıyorsunuz çünkü.
    boşa zaman kaybısınız. başka bir şey değil.
  • (bkz: asimile piç)
  • pkk ile kol kola iş yap. sonra hükümet yanlış iş yapıyor diyenler vatan haini.

    pkk ile aran bozulsun. 2 yıl önce uyguladığınız politikalar yüzünden oldu diyenler vatan haini.

    13 yıl boyunca fetoş ile iş tut. hoca efendi diyeceksiniz diye ağzımızı payla. aran bozulunca, biz yanlış yaptın deyince biz vatan haini.

    ışid için bunlar bir kaç öfkeli çocuk de. yanlış yapıyorsunuz diyelim. bizi sikine takma. ülkende bombalar patlatınca, biz de sen yanlış yaptın deyince biz vatan haini.

    vatan hainliği için tek bir tanım yap desen ülkesine ihanet etmek derim. şimdi ben mi vatan hainiyim sen mi vatan hainisin. ha hala o örümcek beynin almadıysa:

    (bkz: yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla)
  • vatan hainliği kolay yerleşecek bir sıfat değildir. birine vatan haini diyebiliyorsan ve o kişiyi bu vatanın evladı olarak öldürmüyorsan sen de suçlusun.

    gel gelelim günümüzde yere çöp atan haysiyetsiz düşüncesiz vatandaşa bile vatan haini denilir olmuş.

    insanlar türlü şeyler düşünebilirler, farklı idealleri vardır olabilir, ülkene alenen zarar veren bir eyleme kalkışmayan hiç kimseye vatan haini diyemezsin, dersen işte türkiye gibi herkesin vatan haini ilan edildiği bir ortama dönüşürsün.

    solcusu da sağcısı da bu ülkenin iyiliğini istiyor ama farklı yollardan ilerleyerek... bu onları vatan haini yapmaz.

    vatan haini nedir? bu devletin sana tahsis ettiği emanet ettiği tankı tüfeği bu devletin vatandaşına doğrultmak mesela cuk oturan bir örnektir.

    sıradan vatandaşın vatanına ihanet etmesi zordur, ben ateş olsam cürümüm kadar yer yakarım. ama en büyük ihaneti memurlar ve seçilmişler yaparlar.

    evlenmediğin kadın seni boynuzlamış olmaz başkasıyla olursa. memuriyet de evlilik gibidir, o kişiyi devlet nikahına almıştır, işte o kişinin devlete sorumluluğu büyüktür.

    devlet sana beylik tabancası vermiş, gidip devletin varoluşuna karşı eylemde bulunursan bu ihanettir, hainliktir.

    suç ve vatana ihanet farklı şeylerdir. suçun cezası vardır kesilir ama vatana ihanetin cezası yasalarla verilemeyecek kadar büyüktür.

    uzun lafın kısası her önüne gelene vatan haini diyerek gerçek hainleri sıradanlaştırmayın, siz zararlı çıkarsınız.
  • son 10 yılda düşüncesi sadece kendince değil uluslarası etik kurallarına göre dahi yanlış, kötü olan, kendi düşüncesinde olmayan herkesi vatan haini olarak fişlemeyi görev edinen dallamalar türedi.
    (bkz: aynaya bakarsan görürsün)
  • vıdı vıdı vıdı.
    baydınız.
hesabın var mı? giriş yap