• (bkz: sourtimes.org)
  • vay amk. helal.
  • site dizibox'a döndü iyice*
  • konyalı kanzuk domaini.
  • hahaha harika ya.

    işte istediğimiz yönetim tarzı bu. laps diye yapıştırdılar 42'yi. bir daha olsa hemen bir 333 oh mis..

    neyse ki bu sondu dedemin iktidarında bir dah erişim engeli olmayacak.
  • buradan devam.

    ayrıca, sandık görevlilerinin ve müşahitlerin dikkatine:

    yeri gelmişken yazayım. çok önemli olduğunu düşünüyorum. lütfen sandıkta görevli tanıdıklarınıza hatta varsa partilerin teşkilatlarına bunu iletin!!!

    oy verilen yerde kimlikleri kontrol eden memurlara ya da diğer parti görevlilerine çok güvenmeyin. sizler de mümkünse kimlikleri kontrol edin. hiçbir seçimde oy kullanmayan bir kitle var. bunların hepsi geçmişe doğru tarama yapılarak çok kolay tespit edilebiliyor. ayrıca özellikle kırsalda muhtarlar hastalık, şehir dışında olma gibi sebeplerle kimlerin oy kullanmayacağını da biliyor.

    özellikle akşam son saatlere doğru işte bu oy kullanmayanların yerine (o işbirlikçi memurun da göz yummasıyla) parti teşkilatlarından kişiler gelip olmayanlarınn yerine oy atabilir.

    nasıl olacağını soranlar olmuş:

    diyelim ki ahmet demir isimli bir seçmen var ve bugüne kadar hiçbir seçimde oy kullanmamış. bu veriler çok kolay bilinebilecek şeyler. muhtemelen yine kullanmayacak.

    şimdi, düşünün ki ben kötü niyetli bir sandık kurulu üyesiyim ve kimlikleri kontrol etme işi de bana verilmiş. daha önce de bana ahmet demir'in zaten hiç oy kullanmadığı bilgisi verilmiş. hoop arıyorum teşkilatı adam gönderin diye. bu gelecek kişiyi tanıyorumdur ya da tanımıyor olsam da üzerinde daha önce anlaştığımız bir işaret vardır. gelen kişi aslında berk atalay'dır. berk atalay sadece bana kendi kimliğini gösterir, oy kullanma kabinine gider. sonra da gelir ahmet demir'in yerine imza atar. kimlik kontrolü ve sonrasında imza atarken hep ben varımdır. diğerlerinin ruhu bile duymaz.

    bu bir komplo teorisi değil. geçtiğimiz yıllarda bizzat yapandan duyduğum bir şey. bir de allah affetsin yaptım diyordu pezevenk.

    unutmayın, kazanmak için; ülkeyi dar-ül harb görüp savaşta hile mubahtır diyen zihniyetler var.

    iletiniz lütfen.
  • hukumet tarafindan block yiyene kadar eksi sozluk’un yeni domain’i.

    edit: cache flush yapin, redis’i temizleyin static ve bazi diger degerler gorunmuyor eyy yonetici
    edit 2: gordugum kadariyla redirect sikintisi var. cdn.eksisozluk.com dogru sekilde host ediyor ama cdn.eksisozluk2023.com hatali olarak her seyi eksisozluk42.com'a yonlendiriyor, bu da birtakim problemlere sebebiyet veriyor.
    her sey bir yana birilerinin bu kadar alcalmasi ve bir siteyi sirf goruslerini begenmedigi icin sansurlemesi kacinci seviye orta dogululuktur acaba? eger boyle bir yarisma olsaydi "yasayan en orta dogulu canli" odulunu kazanirdiniz.
  • ne zamana kadar engelleyebilirsiniz ki? bütün rakamlar bizim değil mi? her birimizi nasıl susturacaksınız? al işte yeni adresimiz.
  • bir gece ansızın ekisozluk82.com eksisozluk83.com eksisozluk84.com olabiliriz. zuahahahahahahha
  • hello nig.as
    (bkz: casinooynarkenben353.com)
hesabın var mı? giriş yap