• bu aralar byu ile aralarindaki futbol macindaki psikopat hareketleri ile bir hayli yanki uyandirmis futbolcu. rakiplerine kasti tekmelerden tutun rakibi at kuyrugundan tutup yere yapistirmak ve yere dusen rakibinin suratina topu sut ceker gibi yapistiracak kadar gozu donmus. sans su ki maci espn yayinladi ve aninda bu hareketler olay oldu. karsilasmanin hakemi de bu kadar hareketten sadece birini gorerek gozune gozlugu haketmistir.

    sonucta universitesi tarafindan tum spor fasiliteleri ve takimlarindan sonsuza kadar men edilmistir. herhalde okuldan atilmamak icin de tirsa tirsa bir ozur aciklamasi yapmis ki zannetmiyorum hicbirseyi degistirsin. modern materazzi'nin kadin versiyonu bu kiz.
  • futbol çirkeflikse, bu şahıs futbolun kraliçesidir.
  • (bkz: kasap)
    hayatımda gördüğün en çirkef futbolcu.
    bu kadar çirkef bir futbolcu daha da gelmez dünyaya. tam ibretlik bi' futbolcu aslında. misal koyucaksın lugano'nun karşısına, gör bakalım bi' daha lugano yamuk yapıyor mu rakip takım futbolcularına. hatta bunu alıcaksın, bi halı saha maçı yapıcaksın, bunu kendi takımına, karşı takıma da en nefret ettiğin kişileri koyucaksın. misal öğrenci evinin sahibini, sürekli ittirmeye çalışan mahalle esnafını, damsız bara almayan bodyguardları, kelek yapan hocaları vs. sizin yerinize intikam alır yeminlen bu!

    o diil de, ben bunun kocasına acırım. futbol sahasında böyle hırçın olan bir kadın, kim bilir yatakta neler neler yapar.
  • vinnie jonesun kadın olanı.
  • bir futbol takımım olsa kesinlikle alacağım oyuncudur. şaka bir yana görüntüleri izlerken amerikada futbolun bir başka oynandığına şahit olduk. böylesi bir güzellikten böylesi sert hareketleri görmek çok şaşırtıcı. bu hanım kızımızabirilerinin amerikan futbolu ile soccer arasındaki farkı anlatması lazım. yoksa işi çok zor. kız, top geçer adam geçmez ekolünün temsilcisi.

    lugano bu kızı görse yeminle sahadan kaçar.
  • evlenilecek kadındır. anca bu kadın adam eder beni. eve geç geldin, daha kapıdayken salondan koşarak gelip tabanla dalar bu, alır bacağını eline, gidersin hastaneye. kahvede kumar oynuyosun, daha millet "aman abi kaç" diyemeden yakalamış saçlardan, duvarlara vuruyor seni. meyhanede rakı içiyorsun, ensene yedin mi elizabeth yumruğunu, rakı bardağı direkt midede zaten, o gece vedalaşıyorsun alkolle de. bir haftaya kalmaz saz gibi bir adam yapar bu kadın beni. babam da çok sever bunu, ben yerde sürünürken o da tekmeler çaktırmadan, bir yandan da güler gevrek gevrek..
  • (bkz: left 4 dead)

    dikkat edilirse biçtiği oyuncular 7 ve 21 numaralı hatunlar. şimdi bu ikili gol attıktan sonra bariz şekilde diğer takım arkadaşlarından farklı yakınlıkta seviniyor, çok yakın iki arkadaş oldukları kesin sarılıyorlar falan. 7 numara bir ara dirseğiyle yokluyor bizimkinin karnını, hemen cezası kesiliyor tabi. şimdi kıvılcım buradan çıktı desek bu pozisyondan önce de bu ikisini biçmeye çalışıyormuş zaten, yani o hafif karın yoklama aslında 7 numaranın kendini tutamaması gibi bi şey. tabi bu durumu bizimki uyarı olarak mı algılayacak daha da öfkeleniyor. ha bir de söylemeye gerek yok bunun bir kıskançlık krizi sonucu olduğu kesin.
  • wikipedia sayfasi hakaretvari yazilardan dolayi kapanmis disi materazzi.
  • aileen wuornos 'un icindeki nefreti futbol yoluyla kusan hali.
  • mortal combat karakteri olabilecek futbolcu. videonun 1:14 saniyesindeki hareketi fatality hareketidir. bugüne kadar gördüğüm en harika çirkeflik.
hesabın var mı? giriş yap