• ulan fındık faresi, masum gülüşünle neler karıştırmışın öyle. bu ülkede şikesiz, dopingsiz, dalaverasız, adam kayırmasız herhangi bir iş olmadığını gördük tekrar böylece.
  • bu da emek hırsızı çıktı. bence bir şekilde buna verilen ve harcanan paralar geri alınmalı. buna verdikleri 3 bin cumhuriyet altınını hiçbir zaman unutmadım. yazıklar olsun.
  • 2 yıl men cezası alan atlet. eylül ayında pistlere geri dönebilecek. doping haberi 2 sene kadar önce gelmişti. (bkz: #53970366) şimdi ise kesinleşti.

    atletizm federasyon başkanı çintimar "bu konu henüz çok taze, bize de bilgisi az önce geldi. bu olay bizden önceki federasyon başkanları zamanında gerçekleşti" demiş*

    http://www.cumhuriyet.com.tr/…e_gamze_bulut....html
  • zamanında bizi çok sevindirmiş koşucu. tabi çok sular aktı köprünün altından. bana bir zamanlar ne kadar naif olduğumu hatırlatan bir skandalla o da madalyalarını kaybetti. ülkedeki pek çok şey gibi bu kadının başarıları da sahte çıktı. yeni türkiye artık koşu sporunda da yok hükmündedir. şaşıranlara şaşırıyorum.
  • madalya kazanmak için afrikadan atlet devşiriyorsun, ama o bile ancak dopingle kazanabiliyor.

    ülke atletizminin geldiği nokta bu.
  • olimpiyatlarda yarışan neredeyse tüm atletlerin, haltercilerin, jimnastikçilerin vs doping kullandığını bilmeyen insanların vay sen neymişsin haberimiz yokmuş geyiğine başlamasına sebep olmuştur.

    şimdi inanmayanlar olacaktır nasıl herkes doping yapar diye, arkadaşlar olay şu herkes yapıyor ama kılıfına uyduruyor, test edilen maddeleri kanda belirtilen düzeylerin altında tutmak için başka ilaçlar kullanıyor, kürü kesiyor belli bi süre öncesinde vsvs bir sürü yöntemi var doktorlar daha iyi anlatır, inşaat yaparken verilen teknik şartnamelere uygun ama gayet dandik malzeme kullanan müteahhitlerin yaptığını düşünün aynı o hesap kılıfına uyduruyor herkes. bunu federasyonlar vs tüm dünya aslında biliyor ama kimse itiraf etmiyor bu aynı zamanda istedikleri zaman istedikleri atletin madalyasını alabilmelerine imkan da tanıyor.

    siz steroid almadan normal insanın 250 kg halter kaldırabileceğine ya da o jimnastikçilerin 45 46 cm kolları doğal yollardan bütün gün jimnastik yaparak mı elde ettiğine inanıyorsunuz gerçekten ?
  • olay türkiyenin sahipsizliğinden kaynaklanıyor. doping kullanmayan atlet yok. gelişim için doping kullanımını hepsi yapıyor. sadece eskiden yarışlar sonrası alınan numuneye göre var veya yok deniyordu. bu genetik pasaport ile birlikte geçmişi de tırtıklamaya başladılar haliyle kara kaplı defterler birbir açılıyor.
  • türk sporunun dopingle birlikte anılmasına sebep olan 6 skandal
    bu arada bir zamanlar buz pateni dalında dopingsiz mopingsiz bileğinin hakkıyla yarışan tuğba karademir diye bir kızcağız olduğunu ve bu yolda gereken ilgi alakayı göremediği için harcanıp gittiğini de hatırlatmak isterim.
  • "devşirmeler ne kadar türk sayılır?" sorusunun yanıtını vermiştir. gayet bizden biridir.
hesabın var mı? giriş yap