• iyi yapmıştır. bu chp'ye yakışmıyordu. kemal bey f tipi arkadaşlarıyla bol bol açılım yapmaya devam etsin, partideki düzgün insanlar bir bir gidiyor.

    bugün gerçekleşen olay.

    edit; istifa açıklaması.

    "ülkemizin içinde bulunduğu savaş tehlikesini de içeren koşullar nedeniyle çocuklarımızın geleceği açısından olağanüstü önem kazanan 2015 genel seçimleri öncesi partide demokrasinin işletilmesi, seçim yenilgileri ve özellikle de cumhurbaşkanlığını ilk turda iktidara teslim eden hatalardan dersler çıkartılıp, ciddiyetle yol haritası çizilmesi için yaptığım çağrıyı görmezden gelerek, kurultayı bir koltuk kapma yarışına çeviren;

    kurucusunun büyük fedakarlıklarla inşa ettiği devletin yıkılıp, diktiği ağaçların sökülüp, yerine, adına “ak” denilen ucube sarayda somutlaşan otoriter bir devletin kurulması girişimini ve cumhuriyetin köşkünün, hanedan sarayına dönüştürülmesini sessizce izleyen;
    türkiye’nin iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olduğu, iş ve terör cinayetleri ile sarsıldığı bu çok kritik dönemde sorumsuz çağrılar, tutarsız tezkere söylemleri, belirsiz politikalar ile halkımızın duyarlılıklarından kopuk muhalefet anlayışında ısrar edeceği anlaşılan chp yönetiminin olası vahim tercihlerini değiştiremeyeceğimi anladığımdan, iktidar umudu da hedefi de bulunmayan yanlış ve zayıf politikaların parçası olmamak için büyük umutlarla geldiğim chp’ den istifa ediyorum.''
  • elinin tersi ile ittiğin kıza , dön de son bir kez bak istedim
  • güzel olmuştur, kafatasçı zihniyet chp'ye hiçbir şey katmayacaktı zaten.
  • beklenen tecelli etmistir, aylin nazlıaka'nın 29 ekim 2014'te giydiği kıyafetten sonra ne yapsin kadin.
  • an itibarıyla gerçekleşen olaydır. ekmek için ekmeleddin olmadı. tarhana için emine ülker tarhan olaydı bari.

    her seçim zamanı chp'ye oy veren biri olarak diyorum ki; allah hepimize sabır versin. adamlar aldı götürüyo memleketi, bi tane adam gibi adam çıkaramadınız ki gönül rahatlığı ile oy atalım şu sandıklara.

    2015'te ülkenin kaderini belirleyecek tarihin belki de ne önemli seçimlerinden biri var. milletvekilleri seçilecek, belki hükümet değişecek, koalisyon umuduyla belki ülke kurtulacak. ama kimsenin umrunda değil. sanki ben giricem seçime anasını satıyım!
  • hayırlı olaydır. partideki sağcılar bir bir tasfiye oluyor. hepar'a kadar yolları var. sanırım ciddi ciddi chp'ye oy vereceğim böyle giderse..
  • ehehehehehee. gg noob.
  • en azından düşüncesi ve idealleri için tepkisini ortaya koyabilecek iradeye sahipmiş. bazıları gibi el indir el kaldır yapmıyor. neyse daha çok örnek verilir de kasamıcam. anladınız siz.
  • üzülmedim desem yalan olur; ancak şu da bir gerçektir ki, kendisinin siyaset anlayışı türkiye'nin bir kaç gömlek üzerindedir.
  • boru gibi istifa
hesabın var mı? giriş yap