• bursa'da yeni bir avm. rezidans.
  • mudanya izmir bağlantı noktasından ekmek yemek için yol kenarına açılmış, sinek avlayan avm. korupark varken zaten, ne iş gidip oraya avm açıyorsun. sinek avlamaca. ama tuvaletleri çok iyi, zıçtıkça zıçası geliyor insanın.
  • pandemi döneminde kapanan ve bir daha açılmayan avm. ben sadece h&m için gidiyordum ama kalabalık olmaması hoşuma gidiyordu, o sakinlik pek hayra alamet değilmiş demek ki.
  • pandemi donemiyle birlikte batmis avm.
    elektrik borcunu bile odemedikleri icin jenerator calistiriyorlar.
    bir donem ozdilek satin alacak dendi ama avm ortaklarindan biri zorluk cikarmis. o is de yatti.
    en cok avm icerisindeki agaclara uzuldum. ustu acik avm ayagina bir dolu agac tikmislardi iceriye.
    goz gore gore kuruttular hepsini.
  • pandemi dönemi boyunca biriken elektrik ve su borcunu ödeyememiş ve batmış rezidans alışveriş merkezi. normalleşme döneminde de durumu belirsizdi. açıkçası içerisinde iş yapan yegane mağaza h&m idi diye düşünüyorum. geçmişler olsun orada çalışmış olan arkadaşlara.
  • bu avm'de funtolia vardi, çocukların dogumgunleri ve eğlenme yerleri olarak çok iyiydi. ben şahsen oldukça seviyordum bu avm'yi. pandemi öncesi de çok dolu olmazdı. yeri çok ters bence, arabayla şehirden gelince bademli sapagindan ya da balattan dönmek gerekiyordu, ozdilegin önündeki geçiş de o dönem kapatıldı. sadece mudanya yönünden gelirken rahat orada da yine dönüş sırasında sıkıntı. tam önünde dört yol olmalı ki insanlar her yöne rahatça gidebilsin. batmasına üzüldüm. bu bölgede özellikle funtolia gibi çocuk oyun alanı hiç yok. ayrıca restoranları da güzeldi bence.
hesabın var mı? giriş yap