• muhteşem bir hareket. tebrik edilesi gerçekten. daha çok kazanması dileğiyle.

    bir üstte ki entry e binaen edit: keşke bütün reklamlar bu şekilde olsa. milyonlarca liralik reklam bütçesi ayıran markalar bunu sadece televizyonda bir kaç sn gözükmek için yapmaktadır. halbuki bir hayata dokunmak, bunu baştan aşağı değiştirmek, insanları mutlu etmek ve mutlu ederken mutlu olmaktan daha güzel ne olabilir ki. adam hem işinde başarılı ve iyi bir gelir sahibi, hem de kazandığını televizyonlarda reklama harcamak yerine ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı seçen iyi yürekli biri. laf olsun diye vicdansızca yazıyorsunuz!

    bir üstte ki entrynin editine edit: iyiliğe teşvik etmekte bir iyiliktir. maddi durumu el vermesine rağmen iyilik yapmayanlar yüzünden intihar etmedi mi sibel? bir şekilde ve bir sebeple insanların hayatına dokunmuş bir adamı alkışlayıp tebrik edeceğin yerde reklam yapmış, niye gizli yapmamış diye kötülüyorsun. kötüsünüz dostum, çekemiyorsunuz.

    bir üstte ki entrye son edit: bu konuyla ilgili daha fazla tartışmak istemiyorum. şunu bil ki (bkz: czn burak) senin dediğin gibi reklam yapmak istemesin ve o aileyi de ziyaret etmemiş olsun. o aile bugün o yıkık dökük harabe evde, her tarafından soğuk girerken eve, oturacak bir sandalye bile zor bulup yiyecek ekmeğe muhtaç devam edecekti hayatına. şimdi ise çocuklar mutlu, huzurlu, keyifle devam edecek yaşamına. reklamsa reklam. ben çocukların mutluluğuna bakarım. sende çek bir reklam seni de savunalım!
494 entry daha
hesabın var mı? giriş yap