14 entry daha
  • geçtiğimiz günlerde bir gecede 33 şehit vermemizin ardından 36 saattir halkından kaçan dünya lideri.

    her ne kadar aktrollerimiz telsiz kapattı filan dese de - sanki (bkz: erwin rommel) anasını satayım - basbayağı imaj yönetim sessizliğidir.

    sayın recep tayyip erdoğan hiçbir zaman kötü haberlerde ekran karşısında bulamazsınız en basitinde istanbul seçimlerini yeniletirken hiçbir zaman ekrana çıkmamış akp başkan yardımcısı a.k.a. tetikçisi ali ihsan yavuz'u sahaya sürmüştür. tıpkı diğerleri gibi işi bitince kenarı alınmış lakin ekrem ımamoğlu her darbeyi kendi karşıladığı için imaj yıpranmasına uğramıştır.

    bugün de 33 şehidimizin olduğu olayda da gene ekranlardan kaybolmuş olup, hatay valisini öne sürmektedirler. düşünün ki sulh zamanında kaldırım açılışı bile yapan reyiz her sıkıntılı olayda 3 er 5 er günlük yurt dışı gezilerine çıkmakta, çıkamazsa da vatoz balığı gibi kendini kuma gömmektedir. e birader sormazlar mı adama madem o zaman benzin zammını bitlis valisi açıklasın, libya sorunlarımızı muğla valisi çözsün diye.

    alem adam görsün, telsiz kapattı filan geçiceksiniz bunları millete algı operasyonu diye höykürürken kendisi gücün algısal temsilinin kitabını yazmaktadır.
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap