• cb erdoğan 'şehitler tepesi boş kalacak' diyen kılıçdaroğlu'na:

    biz bu şehitleri, bedir savaşında verdik, uhud savaşında verdik, hendek savaşında verdik bundan sonra da şehit vermeye devam edeceğiz bay kemal. ama sen bilmezsin. sende o iman, o inanç yok”
    dedi

    twitter linki

    bu defa daha çok şaşıramam dediğim her an daha çok şaşırtıyor bu adam beni. o salonda alkışlayanlar sizin gözünüze inen perdenin kornişini yeniden takmak lazım. anladınız siz onu.

    edit: mesaj kutum aktroll saldırına uğruyor. bu başlığı açtığım için vatan haini ilan edildim,ajan ilan edildim.

    böyle bir açıklamayı bile savunabiliyor bu zihniyet inanamıyorum. şu açıklamayı kılıçdaroğlu yapmış olsaydı adım kadar eminim önümüzdeki 10 yıl bütün televizyonlarda servis edilirdi her gün. ama söz konusu malum kişi olunca alkış kıyamet kopuyor. her gün askerlerimiz ölüyor, adam gülerek açıklama yapıyor. bakıyorum twitter"da #sengulkiulkengulsunreis diye tag açmışlar tt olmuş. kılıçdaroğlu gülmüş olsaydı yıllarca konuşacak olan zihniyet yapılanı yanlış da olsa savunuyor. adam
    şehit cenazesi başında bu topraklardan şehit kanı fışkırmadıkça ancak arazi olur diye açıklama yapıyor. alkış kıyameti kopuyor.
    inanamıyorum. her gün daha çok şaşırıyor, hayretle izliyorum olan biteni. en acı verici olanı da elden hiç bir şey gelmemesi. sesin çıksa yallah hapse. kime anlatırsın derdini?böyle bir ülke olduk işte. umarım herkes mutludur..
    normal eğitimli bir toplum olmuş olabilseydik eğer, %1 oy alamaması lazım bu partinin. bırakın %50'i bir kenara. %1 bile oy alsa düşünmemiz gerekirdi. ama alkışlıyorlar. abi alkışlıyorlar ya var mı bundan ötesi?
298 entry daha
hesabın var mı? giriş yap