13 entry daha
  • simdi efendim er kisi terketmistir, bir sürü de sebebi vardir, sevildiginin de farkindadir, hatun kisiyi de halen sevmektedir, yalniz bu is bitmistir kafasinda, yine de sevdicek arasin diye beklemektedir,hatun kisinin mafoldugunu,cok üzüldügünü tahmin etmektedir, arasa bile hikayeler anlatacagini düsünmektedir,yani aslinda sarki mantiksiz degildir, saki da bazi eksikler vardir.... sarkiyi söyle tamamlayabiliriz....

    belki haberin yok
    her şeyi duydum, (ne haltlar karistirdigini söylediler)
    belki yüzün yok (cünkü ne kadar hayal kirikligina ugradigimi biliyorsun
    perişan oldun, (yaptigina bin pisman oldun, muhtemelen o yüzden arayamiyorsun, ben herseyi bitirdim kafamda, cok sinirliyim, sana da beni bir daha asla arama dedim ama sen yine de ara beni)
    belki de şarjın bitti (yoksa sen dayanamazdin arardin ya da ben kendimi kandiriyorum)
    ya da biz bittik (bir ihtimal aslinda yaptigin hicbir seyden de pisman degilsin, yani onunla bununla kiristirirken cok mutluydun, bana kizdigin icin yapmadin, biz cidden cok önce de bitmis olabiliriz
    iste benim bunlari bilmam lazim ara beni lütfen)

    sesini duymalıyım (sesindeki kirikliktan anlicam beni gercekten sevip sevmedigini)
    masal anlatsan da (ki masal anlaticaksin, ne kahpelikler yaptigini acik acik söylemezsin ya, bana bin türlü bahaneler uyduracaksin)
    hikayen ödülleri toparlasa da (hatta o kadar palavra aticaksin ki belki beni bile inandiracaksin)
    seni çok sevmiş olsam da unut beni lütfen (yani aklindan bile gecirme, ara ve sadece pismanim de, agla bagir cagir, pismanligini belli et, beni de rahat ettir ama unut beni sakin bana masal anlatma, bir daha baslayalim deme bana sakin)
    sana çok kızmış olsam da ara beni lütfen (bu kadarini hak ediyorum, aslinda haybeye aldatilmadigimi bilmek istiyorum)

    umduğun dağlara karlar mı yağdı?( kulagima gelmez saniyordun degil mi? ya da duysam bile sana daha cok baglanirim cildiririm asla senden ayrilmam bu güne kadar sinirini bozan herseyi düzeltmeye calisirim kapinda köpek olurum saniyordun degil mi?)
    içinde bu kadar öfke mi vardı? (bu kadar mi kizdirmistim seni ki beni aldatabildin? ve seni terkedince aramadin, öliyim acidan diye)
    ben demiştim demeyi, (istemiyorum ama demistim ben sana, böyle yapma kaybeden biz olucaz demistim)
    ezberledim gitmeyi, (benim en iyi yaptigim sey gitmek zaten, tas kalpliyim ben, icime aglarim belli etmem, aninda silerim bilirsin beni)
    insan sevdiğine böyle yapar mı? (yine de beni sevmistin? nasil yaparsin bunu, insan en azindan arar özür diler, ne kadar aci cektigimi biliyorsun halen neden aramiyorsun?)

    bil ki sebebim çok,( evet biliyorum herseyi kafamda bitirdim seni)
    beni kaybettin, (cidden kaybettin beni seni seviyorum ama bitti bu is)
    artık duvarlarım cebimde değil, (cebimden cikardim duvarlari, her yanim duvar artik, bir daha icime asla isleyemeyeceksin sana bagli seni seven o adami asla göremeyeceksin)
    seni çok sevmiş olsam da unut beni lütfen, (seni cok sevdim ama beni unut, geri dön deme bana, yeniden deme bana.. )
    sana çok kızmış olsam da ara beni lütfen, (anla karisik duygulardayim, bir ister bir istemez haldeyim, ne olursa olsun ara beni lütfen....)
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap