8 entry daha
  • çıktığı hemen her programda ne kadar seviyeli, efendi, kültürlü bir hanım olduğunu usanmadan * beyan etse de, gördüğüm kadarı ile bu sıfatlara pek layık olmadığını düşündüğüm bayan.

    buz dansı isimli yarışmada tuğba ekinci ile laf kavgası ve okan karacan ile girdiği "halk a şakşakçı dedin/demedim" münakaşasından sonra bu hanımı yine kalitesi kendinden menkul dobra dobra programında kendini savunurken gördüm.
    "ben halkım zaten, kaç tane dernekte yönetim kurulundayım ben, halka şakşakçı der miyim?aptal olması gerek insanın. hem fakir fukaraya yardım ediyoruz biz orda...vs vs vs" mealinde laflarıyla halkı ve halktan olmayı ne kadar sığ anladığını gösterdikten sonra durduk yerde tuğba ekinci nin eski eşi olan diğer konuğa "ben mecbur muyum burada sizin ilişkinizi dinlemeye?" diyerek konuk olduğu bir programda diğer konuğu kovmak gibi az rastlanır bir olayı izletti bize.
    son olarak haydar dümen ile de polemiğe girdikten sonra anladım ki yapımcılar jüri seçimlerinde kimleri tercih edeceklerini iyi anlamışlar.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap