9 entry daha
  • muhalif yazarların umut seviyesini gözler önüne seren olaydır.

    gerçekten akp’de kazanların kaynadığını, birbirlerine girdiklerini falan yazıp keyiflenmişler. gerçekten bu beyinsizler takımının arasında olup bitenlere bağlı mı bu süregelen iktidar? komik olmayın ya. bu hesaplar 3 kuruş için onurunu satanların lan. hani öyle bunlar birbirine girince akp bitmiyor yani. hesaplar atatürk düşmanlığı ile muhalif kesimi hataya ve parçalanmaya zorluyor en basiti ve siz bu adamların gerçekten birbirine girince akp’de kazanların kaynadığını mı düşünüyorsunuz? vallahi biz bitmişiz.

    bu troll hesapların sahipleri annelerine sövülse “anneme neden küfür ettin?” demez, “bu adam anneme sövdü kesin fetöcü.” der. yani bu tarz yaklaşımlara girişen beyinsizler gerçekten iktidarı zayıflatıyor gibi mi görünüyor size?

    bakın bu troll hesapları amaçlarına ulaştıran sizlersiniz. bu hesapların çoğu bir insan bile değil bot. siz bunlara cevap vereyim derken bu adamları popülerleştirip öne çıkarıyorsunuz. mesele trolllerin birbirine girmesi değil reislerine giydirmeleri. asla gerçekleşmeyecek tabi ama o günleri görürsek bir umut yeşertebilirsiniz içinizde.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap